Ο απίστευτος λόγος που δεν παίζει με τη Σερβία ο Βλάχοβιτς

Η Σερβία σίγουρα διαθέτει δύο αξιοπρεπέστατα φορ, τα οποία αυτά τα δύο χρόνια έχουν σημειώσει εξαιρετικά νούμερα. Ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς αποτελούν αξιόπιστες και έμπειρες λύσεις, αφού σημειώνουν εξαιρετικά νούμερα στα πρωταθλήματα τους. Ωστόσο μπορεί στα χαρτιά να ισχύει αυτό αλλά στην πράξη δεν έχουμε δει τον δεύτερο, αφού μπήκε ως αλλαγή στο ματς με τη Βραζιλία ενώ δεν μπήκε καν στο ματς με το Καμερούν.

Δημοσιεύματα από την Σερβία κάνουν λόγο πως ο επιθετικός της Γιουβέντους δεν μπαίνει εσκεμμένα στους αγώνες, εξαιτίας προβλημάτων που έχει δημιουργήσει στα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Vangaag Inside» υποστηρίζει πως εκείνος έχει σχέση με τη γυναίκα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της ομάδας, Πρέντραγκ Ραίκοβιτς, γεγονός που φυσικά έχει δημιουργήσει… σκηνικά στα ενδότερα της ομάδας. Εξάλλου η χημεία της έχει φανερά διασπαστεί και αυτό βέβαια φάνηκε στον αγώνα με το Καμερούν, όταν η ομάδα έδειχνε άδεια από ψυχικά αποθέματα.

Ο Βλάχοβιτς είναι άγνωστο άμα θα χρησιμοποιηθεί στον «τελικό» της Παρασκευής κόντρα στην Ελβετία αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως έχει γίνει το αντικείμενο κουβέντας και προσοχής στα αποδυτήρια της ομάδας.