Με φουλ ειδικών σε δύο αναμετρήσεις

προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Αρκετές επιλογές με ειδικά στοιχήματα και από τα δύο παιχνίδια της ημέρας για τον Γιάννη Αργυρόπουλο.

Καλημέρα φίλοι και φίλες. Σήμερα αρχίζουν  τα προημιτελικά και προβλέπονται ακόμα πιο δυνατές ματσάρες. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Κροατία – Βραζιλία

Τον χορό ανοίγει η Βραζιλία που αντιμετωπίζει την Κροατία στις 17:00. Έχω ξανά πει πως δύσκολα υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί ειδικά όταν βρίσκεσαι στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Βραζιλία είναι από τις καλύτερες ομάδες στο τουρνουά και το έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις της. Απόψε όμως δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Δεν δίνω πολλές ελπίδες στην Κροατία. Ξέρει πως έφτασε σε ακόμα μια διοργάνωση μακριά και ελπίζει όμως. Αρχικά θα επιλέξω το χ ημίχρονο στο 2.42. Ναι μεν η Βραζιλία θα έχει τον πρώτο λόγο αλλά οι Κροάτες ξέρουν από άμυνα και είμαι πεπεισμένος πως θα ρίξουν αρκετή κλωτσιά για να παγώσουν τον ρυθμό. Σαν ειδικό θα επιλέξω το over 0,5 στο τέρμα για τον Πέρισιτς στο 2.10.  Είναι μέσα στις φάσεις ο Κροάτης αριστεροπόδαρος. Επίσης δοκιμάζει το πόδι του από μακριά. Αρκεί να βρει στόχο. Επίσης όλοι ξέρουμε πως σε αυτά τα παιχνίδια λυσάει ο Νεϊμάρ. Το να κάνει 2 σουτ στο τέρμα διπλασιάζει το ποντάρισμα μας. Αρκετά καλό και έξυπνο στοίχημα. Με τις στημένες φάσεις να τις παίρνει εκείνος.

Ολλανδία – Αργεντινή

Στο βραδινό παιχνίδι τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Η Αργεντινή θα έχει το πρώτο δυνατό τεστ στην διοργάνωση κόντρα στην Ολλανδία.  Οι «Οράνιε» δεν πείθουν. Σε κανένα παιχνίδι δεν μου άρεσαν εμένα. Μην σας ξεγελάει το παιχνίδι με την Αμερική. Εκεί έδωσαν την μπάλα και χτύπησαν στην αντεπίθεση και ήταν όντως αποτελεσματικοί. Σήμερα κάτι τέτοιο δύσκολα θα γίνει. Το διπλό στο 2.15 εννοείται πως παίζεται. Ακόμη θα επιλέξω το Over 3,5 σουτ στο τέρμα για την Αργεντινή στο 1.60. 

Μονό
17:00
Κροατία - Βραζιλία
Χ ημίχρονο
2.41
Ειδικό
17:00
Κροατία - Βραζιλία
Πέρισιτς over 0,5 σουτ στο τέρμα
2.10
Ειδικό
17:00
Κροατία - Βραζιλία
Over 1,5 σουτ στο τέρμα Νεϊμάρ
2.00
Μονό
21:00
Ολλανδία - Αργεντινή
2
2.15
Ειδικό
21:00
Ολλανδία - Αργεντινή
Οver 3,5 σουτ στο τέρμα Αργεντινή
1.60