Με το 3.00 του Μόντριτς

προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ από τον Γιάννη Αργυρόπουλο με επιλογές σε ειδικά και combo από τον μεγάλο ημιτελικό Αργεντινή - Κροατία.

Καλημέρα φίλοι και φίλες. Πρώτος ημιτελικός σήμερα και τα προγνωστικά Μουντιάλ είναι πολλά. Πάμε να τα δούμε.

Προγνωστικά Μουντιάλ

Η Αργεντινή είναι ένα βήμα πριν τον τελικό, που τόσο πολύ θέλει. Από την άλλη η παρέα του, Λούκα Μόντριτς θα επιχειρήσει το back to back σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Φαβορί είναι η Αργεντινή, αυτό όμως δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τους Κροάτες. Αναμένω ένα κλειστό και δυνατό παιχνίδι. Καμία ομάδα δεν θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια της, καθώς εκατέρωθεν είναι επικίνδυνες στις αντεπιθέσεις. Το πρώτο σημείο μου είναι το 1Χ μαζί με το under 2,5 στο 1.74.

Ο Μέσι είναι μέσα σε όλα τα γκολ της Αργεντινής. Θεωρώ πως σήμερα δεν θα έχει πολλούς ελεύθερους χώρους. Σε αυτή την περίπτωση την βρώμικη δουλειά την κάνει ο Ροντρίγκο Ντε Πολ. Ο μέσος της «αλμπισελέστε» στα προηγούμενα δύο παιχνίδια έκανε σουτ στο τέρμα. Το να κάνει έστω ένα απόψε το βρίσκουμε στο 4.00 θα το επιλέξω σαν fun bet.

Ακόμη θα πάρω το πρώτη στα 5 κόρνερ η Αργεντινή στο 2.08 απόδοση με την λογική πως θα φτάσει πιο πολλές φορές στην περιοχή των Κροατών ώστε να απειλήσει. Ο Μόντριτς ξέρει πως αυτό το παιχνίδι ίσως είναι το τελευταίο με την φανέλα της χώρας του. Την τιμάει την φανέλα, γουστάρει να παίζει και απόψε θα κάνει τα πάντα. Να σουτάρει στο τέρμα δίνει 3.00. Λίγο χώρο να βρει το δοκιμάζει το πόδι του.

Combo
21:00
Αργεντινή - Κροατία
1Χ & Under 2,5
1.74
Κόρνερ
21:00
Αργεντινή - Κροατία
Αργεντινή πρώτη στα 5 κόρνερ
2.08
Fun bet
21:00
Αργεντινή - Κροατία
De Paul Rodrigo - Προσπάθειες προς την εστία: 1+
3.99
Μονό
21:00
Αργεντινή - Κροατία
Modric Luka - Προσπάθειες προς την εστία: 1+
3.00