Ζορίζονται οι Πορτογάλοι

προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ρίχνει την αυλαία των «16» το Πορτογαλία – Ελβετία και ο Μιχάλης Φαράντος ασχολείται με αυτό στα προγνωστικά του.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Η στήλη επιστρέφει με προγνωστικά Μουντιάλ αναλύοντας τον τελευταίο αγώνα της φάσης των «16» ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ελβετία.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Πορτογαλία – Ελβετία

  • Φάση των «16»
  • «Λουσαΐλ» (80.000 θ.), Λουσαΐλ.
  • Διαιτητής: Σέζαρ Αρτούρο Ράμος
  • Έχουν αναμετρηθεί 6 φορές στο παρελθόν (επίσημα και φιλικά), όπου η καθεμία έχει από 3 νίκες.

Πορτογαλία

Ανάλυση: Γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Νότια Κορέα. Η Πορτογαλία είχε προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ με το 2/2, οπότε έκανε και ένα μικρό ροτέισον.

Στην αρχή δεν έδειξε να την επηρεάζει, αφού στο 5’ άνοιξε το σκορ με τον Όρτα. Όλα πήγαιναν όπως τα είχε σχεδιάσει η Πορτογαλία, όμως μετά από αδράνεια στην άμυνά της στο 27’ η Νότια Κορέα με τον Γιουνγκ-Γκβον Κιμ έκανε το 1-1 πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε περισσότερο η απόδοση της, με την Νότια Κορέα να το εκμεταλλεύεται, να φτιάχνει φάσεις και τελικά στο 90+1 με τον Χι-Τσαν Χουάνγκ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Απουσίες: Αμφίβολοι για το παιχνίδι της Ελβετίας οι Ντανίλο Περέιρα (μέσος) και Οτάβιο (μέσος).

  • No goal στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της επίσημα και φιλικά.
  • Έχει σκοράρει στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της επίσημα και φιλικά.

Ελβετία

Ανάλυση: Επικράτησε με 3-2 απέναντι στη μαχητική Σερβία. Ένα θεαματικό παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος με τους Ελβετούς να χαμογελάνε στο τέλος και να προκρίνονται στους «16».

Γρήγορος ρυθμός από το πρώτο λεπτό με την Ελβετία να ανοίγει αυτή το σκορ με τον Σακίρι στο 20’. Η Σερβία είχε την απάντηση ή βασικά τις απαντήσεις, αφού με τα γκολ των Μίτροβιτς και Βλάχοβιτς ανέτρεψαν το σκορ. Λίγο όμως πριν τη λήξη ο Εμπολό έκανε το 2-2 και έφερε ξανά σε ισορροπία το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πάλι ανατροπή αυτή τη φορά από την Ελβετία στο 48΄με τον Φρόιλερ. Στη συνέχεια υπήρξαν φάσεις, σκληρές μονομαχίες και πολλές αψιμαχίες μεταξύ των παικτών, όμως το σκορ έμεινε έτσι ως το τέλος.

Απουσίες: Δίχως αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του αγώνα με την Πορτογαλία.

  • No goal στα 6/10 τελευταία παιχνίδια της επίσημα και φιλικά.
  • Έχει σκοράρει στα 6/10 τελευταία παιχνίδια της επίσημα και φιλικά.

Εκτίμηση: Έχουν φτάσει στους «16», είναι ένα κρίσιμο σημείο και για τις δύο ομάδες. Η Πορτογαλία έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω ποιοτικότερου ρόστερ. Πιστεύω πως θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Επομένως πάμε με τον άσο & under 3.5 στο 2.42 στο Pamestoixima.gr

Combo
21:00
Πορτογαλία - Ελβετία
1 & under 3,5
2.42