Με ρίσκο στο 2.77

Προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ από τον Bats με τα δύο μεγάλα ματς της ημέρας, με στήριξη στο ένα από τα δύο φαβορί.

Η Αγγλία κι η Γαλλία (όποια προκριθεί) περιμένουν να μάθουν τις πιθανές αντιπάλους τους στα ημιτελικά. Θα γίνει κάποια έκπληξη στα ματς Μαρόκο – Ισπανία και Πορτογαλία – Ελβετία; Προχωράμε με τα προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Μαρόκο – Ισπανία

Πολλοί κατηγορούν την Ισπανία ότι έπαιξε βρόμικο παιχνίδι, κάτι που εν μέρει ισχύει. Ο Ενρίκε δεν έπεισε κανέναν με τις δηλώσεις του ότι δεν «έδωσε» το ματς στην Ιαπωνία στο δεύτερο ημίχρονο για να πέσει πάνω στο Μαρόκο για τη φάση των «16», κι ίσως και για να αποφύγει ενδεχόμενη μάχη με τη Βραζιλία στα προημιτελικά. Σημασία έχει πως η Ισπανία θα αντιμετωπίσει έτσι κι αλλιώς έναν πολύ δύσκολο και σκληροτράχηλο αντίπαλο όπως φάνηκε στους ομίλους.

Το σφιχτό και μαχητικό Μαρόκο έδειξε στα τρία ματς του μέχρι στιγμής ότι είναι μια ομάδα που αρνείται να χάσει και θα κάνει ό,τι μπορεί για το θετικό αποτέλεσμα. Έχει μεγάλη ποιότητα και αρκετούς απρόσμενους ήρωες. Όμως πέρα από τον παράγοντα εμπειρία, στον οποίο υστερεί ξεκάθαρα των Ισπανών, αντιμετωπίζει κι ένα ακόμη πρόβλημα. Χακίμι, Άμραμπατ και Ζιγές δεν προπονήθηκαν αλλά αναμένεται να αγωνιστούν, ο Μπόνο έχασε το ματς με το Βέλγιο λόγω μικροτραυματισμού, ο Μαζραουί παίζει με πρόβλημα σχεδόν από την αρχή της διοργάνωσης. Κανένα από τα μεγάλα ονόματα της ομάδας δε βρίσκεται στο 100%, κι ό,τι υπερπροσπάθεια κι αν κάνουν θα δυσκολευτούν απέναντι στους πιο φρέσκους «φούριας ρόχας». Δεν είναι ώρα για εκπλήξεις. Η Ισπανία είναι ανώτερη και μπορεί να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Στο 1.85 βρίσκουμε το 2 & over 1,5 στο Pamestoixima.gr.

Πορτογαλία – Ελβετία

Στο ζευγάρι που θα βγάλει την τελευταία ομάδα των προημιτελικών, τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα. Πορτογαλία και Ελβετία συγκρούονται στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι των «16» μετά το Ιαπωνία – Κροατία. Σίγουρα εδώ υπάρχει ένα μεγάλο όνομα όπως η Πορτογαλία, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να της δώσουμε τα σκήπτρα του ισχυρού φαβορί. Δεν έπεισε με την Γκάνα στη νίκη με 3-2, καλύτερη αλλά χωρίς διάρκεια στην απόδοσή της στο 2-0 επί της Ουρουγουάης. Δεν έδειξε κάτι αξιόλογο αλλά ήταν και αδιάφορη στην ήττα από τη Νότια Κορέα.

Ενθαρρυντική αντίθετα η «Nati», κέρδισε δίκαια Καμερούν και Σερβία με πειστικές εμφανίσεις. Λίγο έλειψε να πάρει και την ισοπαλία στο ματς με τη Βραζιλία, με την οποία θα διεκδικούσε με περισσότερες ελπίδες την πρώτη θέση του ομίλου. Αρχίζει να χτίζει νοοτροπία νικητή εδώ και πολλά χρόνια η Ελβετία, με την περσινή πορεία της στο Euro να αποτελεί «οδηγό». Απέκλεισε στα πέναλτι τη Γαλλία σε ματς που έχανε 3-1 μέχρι τα τελευταία λεπτά. Στην συνέχεια έφτασε μέχρι τα πέναλτι και απέναντι στην Ισπανία, χωρίς όμως να τα καταφέρει κι εκεί. Σίγουρα μπορεί να βάλει ένα γκολ απέναντι στην άμυνα της Πορτογαλίας (από την οποία λείπει το δίδυμο Περέιρα-Μέντες) και να επιβεβαιώσει το 1.90 για το goal/goal. Όσοι θέλουν να ρισκάρουν μπορούν να το πάνε και πιο μακριά. Η πρόκριση της Ελβετίας δίνεται σε απόδοση 2.77 στο Pamestoixima.gr και θα την επιλέξουμε.

Combo
17:00
Μαρόκο - Ισπανία
2 & Over 1,5
1.85
Μονό
21:00
Πορτογαλία - Ελβετία
Goal/goal
1.90
Μονό
21:00
Πορτογαλία - Ελβετία
Πρόκριση Ελβετία
2.77