Πολωνία – Αργεντινή σε ενισχυμένες αποδόσεις* και World Challenge!

Το Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται με μεγάλο ματς και το Pamestoixima.gr με ενισχυμένες αποδόσεις, όπως και με νέο World Challenge!

ΠολωνίαVsΑργεντινή, ΛεβαντόφκσιVsΜέσι!

Μία ακόμα ματσάρα αναμένεται να δούμε στο Μουντιάλ 2022, αφού η Πολωνία θα αναμετρηθεί με την Αργεντινή, με κάθε ομάδα να θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους στην τελευταία τους υποχρέωση στην πρώτη φάση. Αντιπάλους θα δούμε και δυο μεγάλους παίκτες, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον Λιονέλ Μέσι.

Τυνησία – Γαλλία, Αυστραλία – Δανία, Πολωνία – Αργεντινή, Σαουδική Αραβία – Μεξικόμε Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Τελικό Αποτέλεσμα**, Επιστροφή Χρημάτων στο 0-0 (στην αγορά πρώτο σκόρερ)*.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 με Λαουτάρο Μαρτίνες στο 2.75

Τα βλέμματα, όμως, δεν θα είναι στραμμένα μόνο στα δυο «αστέρια», αλλά και στον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο 25χρονος παίκτης της Ίντερ μπορεί να έχει πετύχει 7 γκολ στην SerieA, αλλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 είναι ακόμα… άσφαιρος. Γι’ αυτό κι ήρθε η ώρα να ξεχωρίσει κι είναι σε ενισχυμένη απόδοση (2.75).

Το πρόγραμμα έχει κι άλλα ματς, όμως: Τυνησία – Γαλλία, Αυστραλία – Δανία και ΣαουδικήΑραβία – Μεξικό. Και το Pamestoixima.grέχει ενισχυμένες αποδόσεις και στους Ολιβιέ Ζιρού (3.60), ΚρίστιανΈρικσεν (3.50) και Ίρβινγκ Λοσάνο (2.50).

Το Παγκόσμιο είναι εκεί, η εμπειρία όμως εδώ! Και στο Pamestoixima.gr θα βρεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Pamestoixima.grWorldChallengeμε σούπερ δοκιμασίες για το Μουντιάλ 2022

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε ομάδα είναι… on a mission! Και με το αποκλειστικό παιχνίδι του Pamestoixima.gr, World Challenge,  μπορείς να είσαι κι εσύ! Η δράση συνεχίζεται και σήμεραμε μια μοναδική δοκιμασία να σε περιμένει για τα Τυνησία – Γαλλία και Πολωνία – Αργεντινή!

Οι σούπερ δοκιμασίες σε περιμένουν καθημερινά μέχρι το τέλος του Μουντιάλ 2022 και μπορείς να τις ολοκληρώσεις είτε μόνος, είτε με την παρέα σου, ώστε να μαζέψετε όσους περισσότερους βαθμούς μπορείτε και να ανεβείτε στην κορυφή της κατάταξης.

Το World Challenge είναι εδώ και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Έπαθλα μεγάλης αξίας και σούπερ δώρα σας περιμένουν, ειδικά αν φτάσετε μέχρι τον τερματισμό!

World Challenge με Καθημερινές Προσφορές* και Μοναδικά Έπαθλα! Μόνο στο pamestoixima.gr

Προσφορά* χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εδώ και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με πληθώρα αναμετρήσεων και στοιχηματικών επιλογών, όπως και με σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση! Το Μουντιάλ 2022 είναι εδώ και παίζεται με μια μοναδική προσφορά* εντελώς δωρεάν στο Pamestoixima.gr!

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου τους ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.