Αργεντινή: Ετοιμάζει αλλαγές ο Σκαλόνι

Αργεντινή: Ετοιμάζει αλλαγές ο Σκαλόνι

Με εμφανείς διαφοροποιήσεις αναμένεται να παραταχθεί σήμερα το βράδυ (21:00 ώρα Ελλάδος) κόντρα στο Μεξικό η Αργεντινή.

Λύσεις στα προβλήματα που εμφάνισε η Αργεντινή κόντρα στη Σαουδική Αραβία ψάχνει εν όψει Μεξικού, για την δέυτερη αγωνιστική του ομίλου, ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Αλμπισελέστε» παράταξε μια ενδεκάδα με διαφορετικό τακτικό προσανατολισμό από αυτό που συνήθως χρησιμοποιεί, επιλέγοντας ένα 4-2-4 με τους Γκόμεζ – Ντι Μαρία στα άκρα και τον Μέσι κοντά στον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η απρόσμενη ήττα αλλά και η αδυναμία που έδειξε στη παραγωγή φάσεων η Αργεντινή έχουν κάνει τον Σκαλόνι να αναθεωρεί και για αυτό θα δούμε μία πολύ διαφορετική ομάδα κόντρα στο Μεξικό.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στην αμυντική γραμμή μόνο ο Ρομέρο έχει σίγουρη θέση. Ο Μοντιέλ πιθανότατα θα ξεκινήσει αντί του Μολίνα, ενώ οι Λισάνδρο Μαρτίνες και Μάρκος Ακούνια διεκδικούν μια θέση από τους Οταμέντι και Ταλιαφίκο αντίστοιχα.

Ο Πάπου Γκόμεζ σίγουρα θα είναι στον πάγκο, φέρνοντας τον Ντι Μαρία αριστερά, τον Μέσι δεξιά και έναν εκ των Μακ Άλιστερ και Φερνάντες να παίρνουν θέση τρίτου στα χαφ, γυρνώντας δηλαδή στο κλασικό 4-3-3.

Ο μέσος της Μπενφίκα, Ένζο Φερνάντες, έχει ένα προβάδισμα στα μάτια πολλών έναντι αυτού της Μπράιτον, όμως τα χαρακτηριστικά του Μακ Άλιστερ είναι πιο κοντά σε αυτά του απόντα από τη διοργάνωση Ζιοβάνι Λο Σέλσο και άρα το σενάριο της χρησιμοποίησής του είναι πιο… ρεαλιστικό.

Σαν… έκπληξη, μπορεί να περιμένουμε και τον Γουίδο Ροδρίγκες έναντι του Λεάνδρο Παρέδες στο «6».

Η Αργεντινή θέλει να αξιοποιήσει τη χάρη που της έκαναν η Πολωνία με το Μεξικό φέρνοντας ισοπαλία στο μεταξύ τους ματς, αφού δύο νίκες πιθανότατα θα την φέρουν και στη πρώτη θέση του ομίλου.

Πιθανή ενδεκάδα Αργεντινής: Ε. Μαρτίνες, Μοντιέλ. Λ. Μαρτίνες, Ρομέρο, Ακούνια, Ροδρίγκες, Ντε Πολ, Μακ Άλιστερ, Ντι Μαρία, Μέσι, Λ. Μαρτίνες.