Μουντιάλ 2022: Μέσι – Εμπαπέ σε ενισχυμένες αποδόσεις και καινούριες προκλήσεις στο World Challenge!

Η αγωνιστική δράση στο Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται και το World Challenge του Pamestoixima.gr κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον!

Ώρα να κάνουν την εμφάνισή τους τα μεγάλα ονόματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022! Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ ετοιμάζονται να πατήσουν τα γήπεδα του Κατάρ και να εντυπωσιάσουν το κοινό. Γι’ αυτό και στοPamestoixima.gr τους βρίσκουμε σε ενισχυμένες αποδόσεις!

Μουντιάλ 2022 με Μέσι στο 2.75 και Εμπαπέ στο 2.80

Οι σημερινοί αγώνες Αργεντινή – Σαουδική Αραβία, Δανία – Τυνησία, Μεξικό – Πολωνία και Γαλλία – Αυστραλία έχουν ενισχυμένες αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα κι επιστροφή χρημάτων στο 0-0 (στην αγορά πρώτο σκόρερ)*.

Ενισχυμένες αποδόσεις για να σκοράρουν έχουν επίσης τα «αστέρια» της Αργεντινής και της Γαλλίας, Λιονέλ Μέσι (2.75) και Κιλιάν Εμπαπέ (2.80), αντίστοιχα. Με ενισχυμένες αποδόσεις και οι Κρίστιαν Έρικσεν (4.75) και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (3.10).

Το Παγκόσμιο είναι εκεί, η εμπειρία όμως εδώ! Και στο Pamestoixima.gr θα βρεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

World Challenge στο Pamestoixima.gr με νέες αποστολές για το Μουντιάλ 2022!

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε ομάδα είναι… on a mission! Και με το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το World Challenge,  μπορείς να είσαι κι εσύ!

Η δράση συνεχίζεται με μοναδικές καθημερινές δοκιμασίες, που μπορείς να τις ολοκληρώσεις είτε μόνος, είτε με την παρέα σου, ώστε να μαζέψετε όσους περισσότερους βαθμούς μπορείτε και να ανεβείτε στην κορυφή της κατάταξης. Το World Challenge είναι εδώ και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις.

Έπαθλα μεγάλης αξίας και σούπερ δώρα σας περιμένουν, ειδικά αν φτάσετε μέχρι τον τερματισμό!

World Challenge με Καθημερινές Προσφορές* και Μοναδικά Έπαθλα! Μόνοστοpamestoixima.gr

Προσφορά* χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με πληθώρα αναμετρήσεων και στοιχηματικών επιλογών, όπως και με σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση! Το Μουντιάλ 2022 είναι εδώ και παίζεται με μια μοναδική προσφορά* εντελώς δωρεάν στο Pamestoixima.gr!

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου τους ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες* αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.