Με φουλ ειδικών σε τέσσερα παιχνίδια

προγνωστικά Μουντιάλ

Φουλ στα ειδικά στοιχήματα ο Αργυρόπουλος στα σημερινά προγνωστικά Μουντιάλ με επιλογές από τέσσερα παιχνίδια.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Άρχισε λοιπόν το Μουντιάλ και εύχομαι καλά κέρδη σε όλους. Σήμερα επέλεξα κάποια ειδικά στοιχήματα παιχτών και από τις τέσσερις αναμετρήσεις. Πάμε να τα δούμε τα προγνωστικά Μουντιάλ.

Θα ξεκινήσω χρονολογικά. Στις 12:00 λοιπόν έχουμε το παιχνίδι Αργεντινή – Σαουδική Αραβία. Ξεκάθαρο φαβορί οι «αλμπισελέστε» και θεωρώ πως το παιχνίδι θα ξεφύγει στα γκολ. Οι Σαουδάραβες θα αγωνιστούν σκληρά θέλοντας να σπάσουν τον ρυθμό στο παιχνίδι. Απορώ αν Σαουδική Αραβία περάσει και το κέντρο για να είμαι ειλικρινείς. Το under 1,5 σουτ στο τέρμα για τους τυπικά φιλοξενούμενους δίνει 2.50. Θα το επιλέξω.

Ακόμη σαν fun bet θα επιλέξω το over 0,5 σουτ στο τέρμα του κεντρικού αμυντικού της Αργεντινής, Νίκολας Οταμέντι. Να το δικαιολογήσω. Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και η ομάδα του θα έχει αρκετές στημένες φάσεις, ο ίδιος ανεβαίνει και δεν είναι απίθανο να καταλήξει μια προσπάθεια του στο τέρμα. Εξάλλου πληρώνει 8.00!

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας στις 15:00 η Δανία κόντρα στην Τυνησία. Οι Δανοί θυμόμαστε πόσο όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο παίζουν. Από την άλλη η Τυνήσιοι δεν διαθέτουν κάτι ποιοτικό και δεν θα μπορέσουν ούτε την κατοχή να έχουν άλλα ούτε να ελέγξουν τον ρυθμό. Το να σκοράρουν πάνω από ένα γκολ οι Δανοί πληρώνει 1.83. Θα το ποντάρω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στις 18:00 ίσως το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας. Μεξικό – Πολωνία. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με σημείο καθώς και οι δύο μπορούν να κερδίσουν αλλά έχει και αρκετή ισοπαλία το παιχνίδι. Πιστεύω στον Λεβαντόφσκι σε αυτό το παιχνίδι. Μπορεί και πρέπει να πάρει την ομάδα πάνω του. O «Λέβα» να κάνει από δύο σουτ και πάνω στο τέρμα πληρώνει 2.00 απόδοση. Μια χαρά, μας κάνει.

Κάπως παρόμοια θα συνεχίσω τα προγνωστικά μου και στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Αυστραλία. Χωρίς τον Μπενζεμά οι Γάλλοι, το βάρος στο σκοράρισμα πέφτει στον Κίλιαν Μπαπέ και στον Ολιβιέ Ζιρού. Εγώ θα επιλέξω τον πρώτον. Με την ίδια λογική να κάνει πάνω από δύο σουτ στο τέρμα στο 1.83. Δεν νομίζω πως τα «Καγκουρό» θα βρουν τρόπο να τον σταματήσουν.

Ειδικό
12:00
Αργεντινή - Σαουδική Αραβία
Σ. Αραβία under 2,5 σουτ στο τέρμα
1.55
Ειδικό
12:00
Αργεντινή - Σαουδική Αραβία
Ν. Οταμέντι προσπάθειες προς την εστία: 1+
7.50
Μονό
15:00
Δανία - Τυνησία
Δανία over 1,5
1.87
Ειδικό
18:00
Μεξικό - Πολωνία
Ρ. Λεβαντόφσκι προσπάθειες προς την εστία: 2+
2.00
Ειδικό
21:00
Γαλλία - Αυστραλία
Κ . Μπαπέ προσπάθειες προς την εστία: 2+
1.79