Κάνουμε τη σούμα μέχρι 9.00

μακροχρόνια Μουντιάλ

Ο Psyradios κάνει τη τελική σούμα και προτείνει τα τελικά του προγνωστικά Μουντιάλ με αποδόσεις μέχρι 9.00.

Καλημερίζω άπαντες και σήμερα. 2η μέρα στο Παγκόσμιο και η καθαρή νίκη του Εκουαδόρ απέναντι στους οικοδεσπότες του Κατάρ έχει μπει ήδη στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Νιώθω ήδη δικαιωμένος, αφού οποίος διάβασε την ανάλυση που έκανα για το πρώτο όμιλο, ήξερε και τι να περιμένει αλλά και τι αναμένεται να γίνει στο συγκεκριμένο γκρουπ. Τελικός λοιπόν το τελευταίο ματς ανάμεσα σε Ισημερινό και Σενεγάλη, αφού εκεί θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο. Οι δε Ολλανδοί, εάν δεν βγάλουν πρωτιά με το απόλυτο, ας επιστρέψουν από τώρα στα σπίτια τους. Σας υποσχέθηκα όμως και μια στήλη με όλα τα γενικά μακροχρόνια προγνωστικά Μουντιάλ και λίγο πριν μπούμε σε φουλ ρυθμούς με τρία και τέσσερα ματς την ημέρα, πάμε ευθύς αμέσως χωρίς πολλά πολλά να δούμε τι θαρρώ πολύ πιθανό σε αυτό το Παγκόσμιο με μακροχρόνια προγνωστικά για όλα τα γούστα.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

  • Με Μπενζεμά πλέον εκτός και χωρίς κέντρο η Γαλλία, δύσκολη τη βλέπω για μακρά πορεία. Οι Άγγλοι μοιάζουν να έχουν εύκολο δρόμο μέχρι τα προημιτελικά, αλλά δεν με εμπνέει καθόλου ο Σάουθγκειτ, Ισπανοί και Γερμανοί μπορεί να  έχουν υλικό, αλλά παραμένει ερωτηματικό πως θα διαχειριστούν το νεανικό τους ρόστερ. Ολλανδοί και Βέλγοι μοιάζουν καλό στήριγμα αλλά την στάμπα των «λούζερ» την κουβαλούν σε κάθε τουρνουά, οπότε τι μένει από τους Ευρωπαίους; Η Πορτογαλία  είναι μια επιλογή  που μου αρέσει, αφού εάν ο Σάντος καταφέρει να κρατήσει τις ισορροπίες στην ομάδα του, οι διασταυρώσεις μπορούν να τη φέρουν μέχρι το μεγάλο τελικό.
  • Βραζιλία και Αργεντινή δείχνουν συνολικά να διαθέτουν τις πιο έτοιμες ομάδες. Χωρίς τραυματισμούς, με σταθερό κορμό παικτών εδώ και πολύ καιρό, με ικανότατους προπονητές αλλά και τους δύο μεγαλύτερους σούπερ σταρ στα καλύτερα τους, μόνο εάν αυτοκτονήσουν δεν θα βρεθούν τουλάχιστον μέχρι και τα ημιτελικά, όπου πολύ πιθανόν να συναντηθούν κιόλας στο ένα εκ των δύο ημιτελικών.
  • Βάσει αυτού του σεναρίου μια εκ των δύο θα είναι στο τελικό, οπότε διαλέγω κατάκτηση Αργεντινής λόγω καλύτερης απόδοσης. Ο Μέσι θέλει όσο τίποτα άλλο αυτό το τρόπαιο στο τελευταίο Παγκόσμιο της καριέρας του και οι υπόλοιποι σωματοφύλακές του μοιάζουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα  στο γήπεδο για τον αρχηγό και ηγέτη τους.
  • Με την ίδια λογική πιστεύω ότι μια πορεία μέχρι το τελικό για τον Μέσι θα του χαρίσει και το βραβείο του MVP της διοργάνωσης, ενδεχόμενο που πληρώνει αδρά.
  • Ακόμα και αν αποκλειστεί στα ημιτελικά η Βραζιλία, συνολικά διαθέτει στα μάτια μου την πιο επιθετική ομάδα του τουρνουά και η πιθανότητα να είναι αυτή με το καλύτερο ενεργητικό πληρώνει επίσης υπεραξία.
  • Τέλος κρατάω και τον αποκλεισμό των Ολλανδών στα προημιτελικά. Με σίγουρη τη πρωτιά  στον όμιλο καλούνται στους „16“ να αντιμετωπίσουν Ουαλούς ή  Αμερικανούς, οπότε μέχρι τα προημιτελικά προβλέπεται εύκολη η πορεία. Εκεί όμως θα την περιμένει η Αργεντινή στο πιο πιθανό σενάριο ή ακόμα και η Γαλλία στο λιγότερο πιθανό, οπότε κάπου εκεί θαρρώ,  ότι θα είναι το τέλος των „Οράνιε“ στο τουρνουά.
Μακροχρόνιο
Νικητής
Αργεντινή
6.00
Μακροχρόνιο
Χρυσή Μπάλα
Λιονέλ Μέσι
9.00
Μακροχρόνιο
Φάση αποκλεισμού - Ολλανδία
Προημιτελικός
3.50
Μακροχρόνιο
Να φτάσει στα ημιτελικά
Βραζιλία
2.10
Μακροχρόνιο
Να φτάσει στα ημιτελικά
Αργεντινή
2.50
Μακροχρόνιο
Ομάδα που θα σημειώσει τα περισσότερα γκολ
Βραζιλία
5.50
Μακροχρόνιο
Να φτάσει στον τελικό
Πορτογαλία
7.50