Η σφυρίχτρα μας πληρώνει

προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ από το Σπύρο Βάτσιο με το εναρκτήριο παιχνίδι του 2ου ομίλου ανάμεσα σε Αγγλία και Ιράν.

Δεύτερη αγωνιστική ημέρα για το Μουντιάλ του Κατάρ με τρεις συνολικά αναμετρήσεις οι οποίες και ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής σε πρώτο και δεύτερο όμιλο. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά Μουντιάλ που ξεχώρισα.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Αγγλία – Ιράν

Δύο ομάδες με τεράστια διαφορά αγωνιστικής ποιότητας και με ένα ξεκάθαρο φαβορί. Την Αγγλία. Φαβορί τόσο για την πρωτιά του ομίλου, όσο και για τον τίτλο, κατά πολλούς. Μην ξεχνάμε πως η εθνική ομάδα της Αγγλίας έχει 54 ολόκληρα χρόνια να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο. Το Ιράν από την άλλη, πιστώνεται τη συμμετοχή του στην τελική φάση της διοργάνωσης, περαιτέρω απαιτήσεις όμως δεν μπορεί να έχει. Η όλη του προετοιμασία μέχρι και την πρεμιέρα έχει περάσει από χίλια κύματα. Ήττες σε φιλικά που συνδυάστηκαν με κάκιστες εμφανίσεις, οδήγησαν σε έντονες αποδοκιμασίες τους Ιρανούς φιλάθλους με αποτέλεσμα την απόλυση του Σκόκιτς και την επαναπρόσληψη του Κάρλος Κεϊρόζ.

Τα πολιτικά δρώμενα στο εσωτερικό της χώρας δεν έχουν αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο, με τον θάνατο της Μάχσα Αμίνι να αποτελεί μέχρι και σήμερα αφορμή διαμαρτυριών και έντονων διαδηλώσεων. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο για τους Ιρανούς όπως και να το δεί κανείς. Το συγκεκριμένο  παιχνίδι άλλωστε ήδη από την κλήρωση, αποτελεί ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών λόγω και των «περίεργων» σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Αναμένω δυνατό παιχνίδι και σε πολλές των περιπτώσεων ιδιαίτερα σκληρό. Ειδικά από την πλευρά των Ιρανών. Τόσο η Αγγλία όσο και το Ιράν δεν αποτελούν φύσει επιθετικές ομάδες. Η Αγγλία θα παίξει επενδύοντας στην αμυντική της λειτουργία κάτι που την έχει φέρει ψηλά στα τελευταία τουρνουά ενώ και το Ιράν δεν φημίζεται για την επιθετική του δεινότητα.  Προτεραιότητά μου το ποντάρισμα σε κάρτες και φάουλ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κάρτες
15:00
Αγγλία - Ιράν
Οver 5,5 κίτρινες κάρτες
5.00
Κάρτες
15:00
Αγγλία - Ιράν
Καταλογισμός κόκκινης κάρτας
5.15
Φάουλ
15:00
Αγγλία - Ιράν
Οver 27,5 φάουλ
4.50