Καθαρίζουν οι «οράνιε»

προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ από τον Παναγιώτη Μαυρόπουλο με επιλογές από το παιχνίδι Σενεγάλη - Ολλανδία.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Δεύτερη ημέρα στα προγνωστικά Μουντιάλ και θα ασχοληθούμε με το δεύτερο ματς του πρώτου ομίλου, αυτό ανάμεσα σε Σενεγάλη και Ολλανδία.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Με το δεξί οι «οράνιε»

Σοκ προκάλεσε στις τάξεις των Σενεγαλέζων η οριστική εξέλιξη με τον Σαντιό Μανέ να μένει εκτός Μουντιάλ και να μην μπορεί να προσφέρει στην εθνική του ομάδα.  Καλείται όλο το σύνολο να προσαρμοστεί και πρώτα από όλα ο Αλιού Σισέ που είναι ο μαέστρος αυτής της ομάδας. Δια πυρός και σιδήρου έφτασε στην τελική φάση του Μουντιάλ, αφού απέκλεισε την Αίγυπτο στα πέναλτι. Δύσκολη η πρεμιέρα, θα στοχεύσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ανεβεί ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Στην άλλη πλευρά, οι απόντες από το Μουντιάλ της Ρωσίας, Ολλανδοί, επανέρχονται με στόχο μια καλή πορεία, η οποία θα την κατατάξει στους πρωταγωνιστές τις διοργάνωσης. Με παίχτες όπως οι Φαν Ντάικ, Ντε Λιχτ, Ντεπάι και Ντε Γιόνγκ, θέλει αρχικά να μην μπλέξει και να περάσει εύκολα από τον όμιλο και μετέπειτα όλα είναι ανοιχτά.

Τα δεδομένα άλλαξαν ραγδαία με την απουσία του Μανέ. Φαβορί σαφώς οι τυπικά φιλοξενούμενοι, όμως οι γηπεδούχοι δεν πιστεύω πως θα λυγίσουν τόσο εύκολα. Βλέπω νίκη των «οράνιε», η οποία θα κινηθεί χαμηλά όμως. Επιπλέον θα πάρω και το 0-2 ως ακριβές σκορ σε απόδοση 6.30 στη Novibet, έτσι, για τον τζόγο!

Μονό
18:00
Σενεγάλη - Ολλανδία
2 & under 3,5
2.08
18:00
Σενεγάλη - Ολλανδία
Ακριβές σκορ: 0-2
6.25