Μαρτίνεθ: “Ίσως χρειαζόμασταν την ήττα”

Παρά την ήττα και την κακή εμφάνιση στο φιλικό με την Αίγυπτο, ο προπονητής της εθνικής Βελγίου δεν έδειξε να ανησυχεί για το επίπεδο της ομάδας του.

Η εθνική Βελγίου προβλημάτισε στο φιλικό προετοιμασίας στο Κουβέιτ, χάνοντας με 2-1 από την Αίγυπτο. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους “κόκκινους διαβόλους”, μετά το 1-0 από την Ολλανδία για το Nations League. Παρόλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας φάνηκε καθησυχαστικός.

“Σίγουρα θέλαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και μια καλύτερη εμφάνιση, αλλά ίσως το χρειαζόμασταν” δήλωσε ο Μαρτίνεθ, συμπληρώνοντας: “Φάνηκε ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά θα φροντίσουμε για αυτό. Δε γίνεται να πας σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και να περιμένεις επιτυχίες αν δεν είσαι στα καλύτερά σου”.

“Κανονικά χρειάζονται πέντε εβδομάδες προετοιμασίας για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν” τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, καθώς οι περισσότεροι από τους παίκτες του αγωνίζονταν με τους συλλόγους τους μόλις μια εβδομάδα πριν.

“Δε θέλουμε να χάνουμε, αλλά είναι καλό που παίζουμε και πάλι. Χρειάζεται δουλειά αλλά θα είμαστε εντάξει, καλύτερα τώρα παρά στο Μουντιάλ” δήλωσε ο επιθετικός της ομάδας Ντρις Μέρτενς, προς επίρρωση όσων είπε ο προπονητής του.