Κροατία: Μπήκε στο κλαμπ των “100” ο Βίντα

Συγχαρητήρια έσπευσαν να δώσουν ο αρχηγός και ο προπονητής της εθνικής Κροατίας στον Βίντα, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 συμμετοχών του με το εθνόσημο.

Τις 100 συμμετοχές συμπλήρωσε με το εθνόσημο στο φιλικό της Πέμπτης εναντίον της Σαουδικής Αραβίας ο Κροάτης στόπερ της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα.

Αυτό έδωσε την αφορμή στον αρχηγό της εθνικής, Λούκα Μόντριτς αλλά και στον ομοσπονδιακό τεχνικό Ζλάτκο Ντάλιτς, να τον συγχαρούν για το εν λόγω επίτευγμα.

Ο αρχηγός και άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης το έκανε μέσω δημοσίευσης στο Instagram, κατά το οποίο απεικονίζονται οι δυό τους κρατώντας μια φανέλα της εθνικής Κροατίας που έγραφε το όνομα του Βίντα και το νούμερο 100 (όσες και οι συμμετοχές με την εθνική) και γράφοντας τη λεζάντα: «Καλωσόρισες στο κλαμπ αδερφέ μου».

 

 

Από την άλλη, ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν κάποιος φτάνει τις 100 συμμετοχές, γίνεται ένας θρύλος. Ο Βίντα αξίζει να είναι, καθώς είναι ένας εκ των πιο σπουδαίων. Η συμπεριφορά του, οι εμφανίσεις του, η προσέγγιση και η χαρούμενη φύση του έχουν φέρει τεράστια χαρά στην εθνική Κροατίας. Του εύχομαι περισσότερες συμμετοχές, είναι ένας αληθινός επαγγελματίας».

Μάλιστα η εν λόγω δήλωση του προπονητή, «ανέβηκε» και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κροατίας όπως βλέπετε και παρακάτω στην εικόνα: