Πέντε επιλογές χαμηλού ρίσκου

Προγνστικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

Προγνωστικά για τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πέντε όμιλοι προσφέρουν επιλογές για ένα καλό παρολί.

Προγνωστικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

Απέχουμε μήνες μέχρι να αρχίσει το Μουντιάλ αλλά τα πρώτα μακροχρόνια στοιχήματα έχουν βγει. Για να είμαι ειλικρινής, έτσι όπως είναι οι όμιλοι, ή τα φαβορί θα είναι ξεκάθαρα ή οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν το ρίσκο των επιλογών. Για τα μακροχρόνια προγνωστικά Παγκοσμίου Κυπέλλου ππέλεξα μία πεντάδα προκρίσεων από τους ομίλους που νομίζω πως δύσκολα θα σπάσει.

Όμιλος Α’

Μεταξύ των Κατάρ, Ισημερινού, Σενεγάλης και Ολλάνδίας, ξεκάθαρο φαβορί οι Ολλανδοί. Θα τους πάρουμε να κερδίσουν τον όμιλο.

Όμιλος Δ’

Εδώ έχουμε τους υπερασπιστές του τίτλου Γάλλους, μαζί με την Τυνησία, τη Δανία και μία εκ των Κόστα Ρίκα – Νέα Ζηλανδία. Φαβορί οι Γάλλοι για την πρώτη θέση αλλά η επιλογή μας θα είναι να προκιρθούν οι Δανοί.

Όμιλος ΣΤ’

Το Βέλγιο, ο Καναδάς, το Μαρόκο και η Κροατία βρίσκονται στον ΣΤ’ όμιλο. Κατά τη γνώμη μου, ο Καναδάς μπορεί να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση αλλά οι αποδόσεις δε με τραβάνε. Θα πάμε με το νικητή του ομίλου, ο οποίος πιστεύω πως θα είναι το Βέλγιο.

Όμιλος Ζ’

Η πολυνίκης του θεσμού Βραζιλία πιστεύω δε θα δυσκολευτεί να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό της. Έχει να αντιμετωπίσει τις Σερβία, Ελβετία και Καμερούν. Καλές ομάδες αλλά θα πάμε με τους νοτιοαμερικάνους.

Όμιλος Η’

Στον τελευταίο όμιλο βρίσκουμε τις Πορτογαλία, Ουρουγουάη, Γκάνα και Νότιο Κορέα. Πιστεύω πως οι Ουρουγουάη με την Πορτογαλία θα προκριθούν. Υψηλότετρη η απόδοση του να προκριθεί η Ουρουγουάη και θα την προσθέσουμε στα σημεία μας.

 

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

5αδα (Απόδοση: 5.93)
Όμιλος Α'
Νικητής Ομίλου: Ολλανδία
1.35
Όμιλος Δ'
Πρόκριση: Δανία
1.57
Όμιλος ΣΤ'
Νικητής Ομίλου: Βέλγιο
1.43
Όμιλος Ζ'
Νικητής Ομίλου: Βραζιλία
1.33
Όμιλος Η'
Πρόκριση: Ουρουγουάη
1.47