Σερβία: Αγωνία για Μίτροβιτς και Βλάχοβιτς

Η παρουσία των δύο επιθετικών αποτελεί ερωτηματικό στο πρώτο παιχνίδι της Σερβίας.

Στις 24/11 η Σερβία θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία για την πρώτη αγωνιστική του Ζ’ ομίλου. Ντούσαν Βλάχοβιτς και Αλεξάνταρ Μίτροβιτς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών κι όλοι στην ομάδα βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Τόσο ο αστέρας της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς, όσο και ο άσος της Φούλαμ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και για την ώρα θεωρείται αβέβαιη η συμμετοχή τους, τουλάχιστον στο πρώτο ματς.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Κατάρ, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ντράγκαν Στοϊκοβιτς, εξέφρασε την ελπίδα ότι οι δύο παίκτες θα προλάβουν την πρεμιέρα. «Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο εκλέκτορας της εθνικής Σερβίας, προσθέτοντας: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά, αλλά κι αν αυτό δεν συμβεί, θα βρούμε λύσεις, γι αυτό είμαστε εδώ».

«Φεύγουμε για το Κατάρ έτοιμοι και ήρεμοι, για να δείξουμε ότι η Σερβία έχει ποιότητα και ότι μπορεί να παίξει όπως επιθυμεί», τόνισε ακόμη ο Στοϊκοβιτς, που οριοθέτησε ως βασικό στόχο την πρόκριση από τον έβδομο όμιλο, όπου εκτός της Βραζιλίας, μετέχουν ακόμη η Ελβετία και το Καμερούν.