Στοχευμένα στο 1ο όμιλο μέχρι 3.15

Προγνωστικά Μουντιάλ

Τα προγνωστικά Μουντιάλ παίρνουν τη σκυτάλη και ο Psyradios μπαίνει στοχευμένα στο 1ο όμιλο με αποδόσεις μέχρι 3.15.

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του mountial.gr, να που επιτέλους έφτασε η ώρα για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη. Έξι νύκτες μόνο μακριά από το εναρκτήριο λάκτισμα στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ και μπαίνουμε  πλέον σε αγωνιστικούς και στοιχηματικούς ρυθμούς, με προγνωστικά Μουντιάλ.

Όταν συλλάβαμε την ιδέα του συγκεκριμένου σάιτ, σχεδόν ένα χρόνο  πριν, κύριο μέλημά μας ήταν η πλήρης καταγραφή  και η συνεχής ενημέρωση όσον αφορά τις ομάδες που απαρτίζουν το φετινό θεσμό αλλά και όλα τα νέα και ρεπορτάζ της διοργάνωσης, η οποία βρίσκεται προ των πυλών. Πλέον μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν την πρώτη σέντρα στο τουρνουά περνάμε σε μια ειδικότερη ανάλυση, στοχευμένα για κάθε γκρουπ της πρώτης φάσης των αγώνων.

Καθημερινά και μέχρι την πρεμιέρα θα παραθέτω τις προσωπικές μου σκέψεις για κάθε όμιλο ξεχωριστά διαλέγοντας για όλους εσάς τις 3 καλύτερες μακροχρόνιες επιλογές. Για κάθε παίκτη που σέβεται τον εαυτό του και ασχολείται πολλά χρόνια με το χώρο του ποδοσφαιρικού στοιχήματος, τα μακροχρόνια στοιχήματα είναι μια καλή βάση για πιθανά κέρδη, αφού οι αποδόσεις εμπεριέχουν μεγάλη αξία με μικρό σχετικό ποντάρισμα.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ξεκάθαρο φαβορί η Ολλανδία, εμπιστοσύνη στη Σενεγάλη

Ο πρώτος όμιλος απαρτίζεται από την απούσα από το προηγούμενο τουρνουά  του 2018 Ολλανδία, την οικοδέσποινα ομάδα του Κατάρ, το Εκουαδόρ και τη εν ενέργεια πρωταθλήτρια Αφρικής  Σενεγάλη. Πάμε ευθύς αμέσως στο δια ταύτα.

Οι Ολλανδοί έχουν ξεκάθαρα το πρώτο λόγο πρόκρισης και  πρωτιάς στον όμιλο. Ομάδα που χρησιμοποιεί το 4-3-3 δεκαετίες τώρα και έχοντας στο πάγκο της την πλέον ισχυρή προσωπικότητα του ποδοσφαιρικού ολλανδικού έθνους, δείχνει έτοιμη, κυρίως ψυχολογικά, αφού αγωνιστικά είναι υπερπλήρης, να φτάσει μέχρι την πηγή. Ο όμιλος αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες του Φαν Χααλ να συμπληρώσουν τις τελευταίες αγωνιστικές πινελιές στο μοντέλο που δουλεύουν από το 2018, πριν φτάσουν στα κρίσιμα νοκ άουτ ματς. Καμία εκ των τριών υπολοίπων δεν θα μπορέσει να της βάλει δύσκολα, το απόλυτο των βαθμών της πληρώνει εξαιρετικά.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Οι πρωταθλητές Αφρικής Σενεγαλέζοι έχουν σκοπό να πάρουν το αίμα τους πίσω μετά τον άδικο αποκλεισμό στη τελευταία συμμετοχή τους σε Μουντιάλ. Ήταν τέλη Ιουνίου του 2018 και στα γήπεδα  της Ρωσίας, όταν μετά το 2-2 με την Ιαπωνία μοιράστηκαν τη δεύτερη θέση στον όμιλο αλλά αποκλείστηκαν με το 7ο κριτήριο της ισοβαθμίας, έχοντας περισσότερες κίτρινες κάρτες από τους Ασιάτες. Ερωτηματικό αν θα παίξει ο Μανέ, αλλά με πρώτο ματς εναντίον της Ολλανδίας, φαντάζομαι, ότι κύριο μέλημά του ιατρικού τιμ θα είναι ο σούπερ σταρ της Μπάγερν και στυλοβάτης της εθνικής να είναι πανέτοιμος για τα άλλα  δύο ματς με δύο νίκες και 6 βαθμούς να εξασφαλίζουν σίγουρη πρόκριση. Τριπλασιάσει η δεύτερη θέση της, τη στηρίζω, αφού αγωνιστικά έχει ποιοτικούς παίκτες  που βγάζουν το ψωμί τους στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχει σταθερό κορμό και προπονητή, με τον  Μανέ υγιή δεν έχει να φοβάται καμία εκ των Εκουαδόρ, Κατάρ.

Οι Νοτιαμερικανοί έχουν σίγουρα βλέψεις, έχουν σίγουρα εξαιρετικές μονάδες και μια ομάδα- κράμα νέου και παλιού, αλλά με τη πλέον νεανικό  ρόστερ στο θεσμό θαρρώ πως η απειρία θα στοιχίσει. Στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε Αργεντινή και Βραζιλία στους πρόσφατους προκριματικούς αλλά αγωνιστικά δεν τη κατατάσσω πιο ψηλά από τους Αφρικανούς. Κλειδί το ματς που ανοίγει το φετινό Κύπελλο αυτό με το Κατάρ, αν βγάλει νίκη, ο τελικός θα είναι ουσιαστικά  εναντίον της Σενεγάλης και εκεί η εμπειρία και οι προσωπικότητες θα μετρήσουν υπέρ της δεύτερης.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της οικοδέσποινας ομάδας τόυ Κατάρ είναι η απρόσκοπτη 6μηνη προετοιμασία εν όψει της διοργάνωσης. Ισπανός προπονητής, ισπανική επιρροή του Τσάβι κατά τη διάρκεια του αγροτικού του στο εθνικό πρωτάθλημα, 2-3 παίκτες και με ευρωπαϊκή θητεία αλλά μέχρι εκεί. Διάθεση υπάρχει, ενδεχομένως και το σχετικό.. σπρώξιμο λόγω εντοπιότητας, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια κάποια εκ των τριών της αντιπάλων και να παίξει κάποιο άλλο ρόλο πλην αυτού του κομπάρσου στον όμιλο. Ακόμα και η Νότιος Κορέα ως διοργανώτρια το 2002 με τη σκανδαλώδη διαιτησία υπέρ της, τεχνικά είχε κάτι να επιδείξει τουλάχιστον.

Μακροχρόνιο
Ακριβές σύνολο πόντων στον όμιλο
Ολλανδία 9 πόντοι
2.80
Μακροχρόνιο
2η θέση ομίλου
Σενεγάλη
2.70
Μακροχρόνιο
Φόρκαστ ομίλου
1η Ολλανδία/2η Σενεγάλη
3.15