Με πέντε παίχτες η ΑΕΚ στο Μουντιάλ του Κατάρ

AEK

Ο Μεξικανός Πινέδα έγινε ο πέμπτος «Μουντιαλικός» ποδοσφαιριστής της Ένωσης μετά τους Βίντα, Σιμάνσκι, Χατζισαφί και Μοχαμαντί.

Ο Ορμπελίν Πινέδα πέτυχε τον μεγάλο προσωπικό του στόχο και βρίσκεται στην τελική 26αδα του Μεξικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ! Ο διεθνής Μεξικανός μπήκε στην αποστολή της εθνικής του ομάδας και έγινε ο πέμπτος «Μουντιαλικός» ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μετά τους Βίντα, Σιμάνσκι, Χατζισαφί και Μοχαμαντί.

Ο 26χρονος χαφ επέλεξε να φύγει από την Θέλτα και πήγε με μονοετή δανεισμό στην Ένωση, ώστε να πάρει αγωνιστικό ρυθμό και να είναι στις κλήσεις της εθνικής του. Ο Πινέδα μετράει μέχρι στιγμής δώδεκα συμμετοχές, τρία γκολ και μια ασίστ υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα. Με το εθνόσημο μετράει 50 εμφανίσεις με έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ.

«Ορμπελίν, συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!» είναι το μήνυμα του Δικεφάλου στα Social Media. To Μεξικό είναι στον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ του Κατάρ μαζί με την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, τη Σαουδική Αραβία και την Πολωνία του συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!