Η αποστολή του Κατάρ για το Μουντιάλ

Μουντιάλ Κατάρ

Ο προπονητής του Κατάρ, Φέλιξ Σάντσες, επέλεξε αποστολή για το Μουντιάλ, αποκλειστικά με παίχτες που αγωνίζονται στο Κατάρ.

Οι οικοδεσπότες του τουρνουά αγωνίζονται σε  Μουντιάλ για πρώτη φορά και αντιμετωπίζουν τον Ισημερινό στον εναρκτήριο αγώνα στις 20 Νοεμβρίου. Το Κατάρ θα συναντήσει επίσης τη Σενεγάλη και την Ολλανδία στον Α’ Όμιλο.

Ο Σάντσες και οι παίκτες του μένουν μαζί σε σχεδόν lockdown από τον Ιούνιο, ενώ πραγματοποιούν προπονήσεις στην Ισπανία και την Αυστρία.

Είναι μια παρόμοια προσέγγιση με εκείνη της Νότιας Κορέας πριν από 20 χρόνια, όταν οι συνδιοργανωτές έκαναν μια πορεία σοκ στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002.

Ο Σάντσες, ο οποίος έμαθε το επάγγελμά του σε διάστημα 10 ετών με τις ομάδες νέων της Μπαρτσελόνα, οδήγησε το Κατάρ στη νίκη με 3-1 επί της Ιαπωνίας στον τελικό του Ασιατικού Κυπέλλου 2019 για τον πρώτο μεγάλο διεθνή τίτλο της χώρας.

«Το 2019, ήταν δύσκολο να φανταστούμε ότι το Κατάρ θα μπορούσε να κερδίσει το Ασιατικό Κύπελλο», δήλωσε πρόσφατα ο Σάντσες σε συνέντευξή του στην ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca.

«Προφανώς, δεν μιλάω για την κατάκτηση του Παγκοσμίου κυπέλλου, αλλά το να παίξουμε σε καλό επίπεδο απέναντι σε αυτούς τους τρεις αντιπάλους είναι η πρόκλησή μας. Μετά, είναι το ποδόσφαιρο και όλα μπορούν να συμβούν».

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Αναλυτικά η αποστολή του Κατάρ για το Μουντιάλ: 

Τερματοφύλακες: Σάαντ αλ Σεντ, Μεσάλ Μπαρσάμ, Γιουσούφ Χασάν

Αμυντικοί: Πέδρο Μιγκέλ, Μουσαάμπ Κιντίρ, Τάρεκ Σαλμάν, Μπασάν Αλ Ραγί, Κούχα Μπιαλίμ, Αμπντελκαρίμ Χασάν, Ίσμαελ Μοχαμάντ, Χαμάμ Αλ Αμίν

Μέσοι: Ζασίμ Ζαμπίρ, Αλί Ασάντ, Μοχάμεντ Γουάντα, Σαλέμ Αλ Χαζρί, Ασίμ Μαντίμπο, Μουσραφά Μεσάλ, Καρίμ Μπουντιάφ, Αμπντούλαζιζ Χατίμ, Νάιφ Αλ Χάντραμι

Επιθετικοί: Χασάν Αλ Χάιδος, Ακράφ Αφίφ, Αλμόεζ Αλί, Μοχάμεντ Μουντάρι, Αχμέντ Αλαά, Χάλιντ Μουνίρ