Με Σον και τους Χουάνγκ του Ολυμπιακού η αποστολή της Νότιας Κορέας

Μουντιάλ Κατάρ

Οι Χουάνγκ του Ολυμπιακού, όπως και ο Σον βρίσκονται στη τελική επιλογή της Νότιας Κορέας για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Σον Χέουνγκ-Μιν συμπεριλήφθηκε στην ομάδα της Νότιας Κορέας για το Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά ο προπονητής Πάουλο Μπέντο παραδέχτηκε ότι θα ληφθεί «τελική απόφαση» για τη συμμετοχή του.

Ο αρχηγός και τερματοφύλακας της Νότιας Κορέας υπέστη κάταγμα γύρω από το αριστερό του μάτι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Champions League για την Τότεναμ και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την περασμένη εβδομάδα.

«Είμαστε σε επαφή μαζί του και με το ιατρικό τμήμα της Τότεναμ», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής της Νότιας Κορέας, Πάουλο Μπέντο, όπως ονόμασε την ομάδα του.

«Για την ακριβή ημέρα που μπορεί να προπονηθεί με την ομάδα, δεν έχουμε αυτές τις πληροφορίες. Πρέπει να περιμένουμε, πρέπει να αναλύουμε μέρα με τη μέρα την κατάστασή του.

«Έχουμε χρόνο να αποφασίσουμε. Το πιο σημαντικό (είναι αυτό), αναρρώνει όσο το δυνατόν καλύτερα, αισθάνεται άνετα και τότε θα πάρουμε την τελική απόφαση».

Ο Μπέντο όρισε έναν 27ο παίκτη, τον φόργουορντ Ο Χέον-γκιου, ο οποίος θα προπονηθεί με την ομάδα στο Κατάρ και θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Σον αν δεν τα καταφέρει.

Ο εναρκτήριος αγώνας της Νότιας Κορέας είναι εναντίον της Ουρουγουάης στις 24 Νοεμβρίου.

Ο Γιος, ο οποίος έχει πετύχει 35 γκολ σε 106 διεθνείς εμφανίσεις, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα ότι «ανυπομονώ να εκπροσωπήσω την όμορφη χώρα μας, τα λέμε σύντομα».

Η Νότια Κορέα παίζει επίσης με την Γκάνα και την Πορτογαλία στο Group H.

Μια ομάδα της Νότιας Κορέας χωρίς τον Σον προφανώς,  αλλά και χωρίς παίχτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, νίκησαν την Ισλανδία με 1-0 σε ένα εντός έδρας φιλικό την Παρασκευή.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Αναλυτικά η αποστολή της Νότιας Κορέας για το Μουντιάλ του Κατάρ: 

Τερματοφύλακες: Κιμ Σουνγκ-γκιου (Αλ-Σαμπάμπ), Τζο Χέον-γου (Ούλσαν Χιουντάι), Σονγκ Μπουμ-κιουν (Τζεονμπούκ).

Αμυντικοί: Κιμ Τζιν-σου (Τζεονμπούκ), Χονγκ Τσολ (Νταεγού ΦΚ), Κιμ Μουν-χουάν (Τζεονμπούκ), Κιμ Γιανγκ-γκουόν (Ούλσαν Χιουντάι), Κβον Κιουνγκ-γουόν (Γκάμπα Οσάκα), Κιμ Τάε-χουάν (Ούλσαν Χιουντάι), Τσο Γιου-μιν (Νταεζόν Χάνα Πολίτης), Κιμ Μιν-τζάε (Νάπολι), Γιουν Γιονγκ-γκιου (ΦΚ Σεούλ).

Μέσοι: Τζουνγκ Γου-γιανγκ (Αλ Σαντ), Λι Τζάε-σουνγκ (Μάιντς), Χουάνγκ Ιν-μπέομ (Ολυμπιακός), Να Σανγκ-χο (ΦΚ Σεούλ), Πάικ Σέουνγκ-χο (Τζεονμπούκ Hyundai Motors), Χουάνγκ Χι-τσαν (Γουλβς), Κβον Τσανγκ-χουν (Γκίμτσεον Σανγκμού), Πάικ Σέουνγκ-χο (Τζεονμπούκ), Σον Τζουν-χο (Σαντόνγκ Ταϊσάν), Τζέονγκ Γου-γεόνγκ (Φράιμπουργκ), Λι Κανγκ-ιν (Μαγιόρκα), Γιαν Χιουν-τζουν (Γκανγκγουόν ΦΚ).

Επιθετικοί: Σον Χέουνγκ-μιν (Τότεναμ), Χουάνγκ Ουί-τζο (Ολυμπιακός), Τσο Γκε-σουνγκ (Τζεονμπούκ ).