Με Μανέ η αποστολή της Σενεγάλης για το Μουντιάλ

Μουντιάλ Κατάρ

Ο προπονητής της Σενεγάλης Αλιού Σισέ συμπεριέλαβε και τον Σαντιό Μανέ στην αποστολή για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Σαντιό Μανέ συμπεριλήφθηκε στην ομάδα της Σενεγάλης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ούτε τρεις ημέρες μετά από έναν τραυματισμό στο δεξί του πόδι που έθεσε υπό αμφισβήτηση τη συμμετοχή του σταρ της Μπάγερν Μονάχου.

Ο προπονητής της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, συμπεριέλαβε τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου στην 26μελή ομάδα του προς ανακούφιση ενός έθνους που αγωνιούσε για το αν ο Μανέ θα μπορούσε να ηγηθεί της πρόκλησης της Σενεγάλης στο Κατάρ.

Η Σενεγάλη ξεκινά τη προσπάθεια της για το Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Ολλανδίας στον Α’ Όμιλο στις 21 Νοεμβρίου, δίνοντας στον Μανέ 10 ημέρες για να αναρρώσει.

Η Μπάγερν είχε πει ότι ο Μανέ θα χάσει το παιχνίδι αυτού του Σαββατοκύριακου εναντίον της Σάλκε στην Bundesliga λόγω του τραυματισμού.

Η Σενεγάλη θα υποδεχθεί το Κατάρ, την Ολλανδία και τον Ισημερινό στον Α’ Όμιλο.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Αναλυτικά η αποστολή της Σενεγάλης για το Μουντιάλ του Κατάρ: 

Τερματοφύλακες: Εντουάρ Μεντί (Τσέλσι), Σενί Ντιένγκ (QPR), Άλφρεντ Γκόμις (Ρεν).

Αμυντικοί: Γιουσούφ Σαμπαλί (Ρεάλ Μπέτις), Καλιντού Κουλιμπαλί (Τσέλσι), Αμπντού Ντιαλό (RB Λειψία), Παπέ Αμπού Σισέ (Ολυμπιακός), Φορμόζε Μεντί (Αμιέν), Φόντε Μπάλο-Τουρέ (Μίλαν), Ισμαήλ Γιάκομπς (Μονακό).

Μέσοι: Ιντρίσα Γκουέγιε (Έβερτον), Σεϊχού Κουγιατέ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Ναμπαλίς Μεντί (Λέστερ), Παπέ Γκουέγιε (Μαρσέιγ), Πάπε Σαρ (Τότεναμ), Μουστάφα Ονομάτ (Πάφος), Μαμαντού Λουμ (Ρέντινγκ), Παθέ Σις (Ράγιο Βαγιεκάνο), Κρέπιν Ντιάτα (Μονακό).

Επιθετικοί: Σαντιό Μανέ (Μπάγερν Μονάχου), Ισμαΐλα Σαρ (Γουότφορντ), Μπάμπα Ντιένγκ (Μαρσέιγ), Μπουλάι Ντία (Σαλερνιτάνα), Φαμάρα Ντιντίχιου (Αλάνιασπορ), Νίκολας Τζάκσον (Βιγιαρεάλ), Ιλιμάν Ντιάγιε (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ).