Ανατροπή με Σον, προλαβαίνει το Μουντιάλ

Σον

Ο Σον ευχαρίστησε τους οπαδούς του για την υποστήριξή τους σε αγγλικό μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο αρχηγός της Νότιας Κορέας Σον Χέουνγκ Μινγκ αναρρώνει αυτή τη στιγμή από χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο και επιβεβαίωσε ότι θα παίξει στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA με τη Νότια Κορέα με προστατευτική μάσκα.

Ο επιθετικός της Τότεναμ ευχαρίστησε τους οπαδούς του για την υποστήριξή τους σε αγγλικό μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Γεια σε όλους. Ήθελα απλώς να αφιερώσω λίγο χρόνο για να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβα την τελευταία εβδομάδα. Έχω διαβάσει τόσα πολλά από αυτά και πραγματικά, πραγματικά σας εκτιμώ όλους. Σε μια δύσκολη στιγμή, έλαβα πολλή δύναμη από εσάς! Το να παίζεις για τη χώρα σου στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το όνειρο τόσων παιδιών που μεγαλώνουν, όπως ήταν και δικό μου. Δεν θα μου λείψει αυτό για τον κόσμο. Ανυπομονώ να εκπροσωπήσω την όμορφη χώρα μας, τα λέμε σύντομα.»

Οι οπαδοί τον επευφημούσαν καθ ‘όλη τη διάρκεια του τραυματισμού του που υπέστη μετά τη σύγκρουση με έναν αντίπαλο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα UEFA Champions League την 1η Νοεμβρίου. Ο Σον έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τέσσερα κατάγματα στην αριστερή κόγχη του ματιού του τον περασμένο Νοέμβριο.

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

Ο Σον θα προετοιμαστεί τώρα για τον πρώτο αγώνα της Νότιας Κορέας εναντίον της Ουρουγουάης που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Νοεμβρίου στο Κατάρ. Ο Σον είναι ο νικητής του Χρυσού Παπουτσιού της Premier League και ηγείται όλων των ενεργών διεθνών της Νότιας Κορέας με 35γκολ σε 104 αγώνες

Ο προπονητής της Νότιας Κορέας Πάουλο Μπέντο θα ανακοινώσει την 26μελή ομάδα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά την Ουρουγουάη, η Νότια Κορέα θα αναμετρηθεί με την Γκάνα στις 28 Νοεμβρίου και την Πορτογαλία στις 2 Δεκεμβρίου.