Χουάνγκ: «Δε θα σας απογοητεύσουμε»

Χουάνγκ

Ο μέσος του Ολυμπιακού Χουάνγκ λέει ότι η Νότια Κορέα θα κάνει τη χώρα της περήφανη όταν κάνει την 11η εμφάνισή της στα τελικά του Μουντιάλ.

Ο 26χρονος Χουάνγκ θυμάται το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 στην πατρίδα του, όταν η Νότια Κορέα απέκλεισε την Ιταλία στη φάση των 16, γεγονός που τον ενέπνευσε να γίνει ποδοσφαιριστής.

«Ξέρω ότι πολλοί από τους οπαδούς μας δαγκώνουν τα νύχια τους, αλλά αυτό πηγάζει από τις υψηλές προσδοκίες που έχουν για εμάς. Θέλουμε να παίξουμε το είδος του ποδοσφαίρου για το οποίο μπορούν να είναι περήφανοι», δήλωσε ο Χουάνγκ στην ιστοσελίδα της FIFA.

«Θα έχουμε τουλάχιστον τρία ματς, οπότε αυτό είναι τουλάχιστον 270 λεπτά ποδοσφαίρου. Μπορώ να υποσχεθώ στους υποστηρικτές μας ότι δεν θα χάσουμε την εστίασή μας ούτε για ένα λεπτό. Ελπίζω οι οπαδοί μας να μας υποστηρίξουν.

«Δεν θα σας απογοητεύσουμε».

Ο παίκτης του Ολυμπιακού θα κάνει το ντεμπούτο του στο τουρνουά για τους «Taegeuk Warriors» και λέει ότι η ομάδα είναι πιο ενωμένη τώρα υπό τον Πορτογάλο προπονητή Πάουλο Μπέντο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

«Μετά από τέσσερα χρόνια με έναν προπονητή, οι παίκτες πλέον καταλαβαίνουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Είμαστε πολύ οργανωμένοι ως μονάδα και υπάρχει μια αίσθηση συντροφικότητας και συντροφικότητας μέσα στην ομάδα», είπε ο Χουάνγκ.

«Τελικά, εξαρτάται από εμάς, τους παίκτες, να βρούμε τα στοιχεία, ώστε να δοθεί αρκετός χρόνος στους προπονητές για να χτίσουν μια ομάδα. Οι παίκτες, όχι ο προπονητής, πρέπει να παράγουν τα αποτελέσματα.

«Αν αποδώσουμε καλά, τότε οι οπαδοί θα εμπιστευτούν τον προπονητή μας και αυτό οδηγεί σε μια πολύ καλύτερη εθνική ομάδα».

Η Νότια Κορέα ξεκινά την εκστρατεία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Group H εναντίον της Ουρουγουάης στις 24 Νοεμβρίου πριν αντιμετωπίσει την Γκάνα και την Πορτογαλία.