Δεν κατάφερε να «ψήσει» τον Βέλα το Μεξικό

Βέλα

Η Μεξικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FMF) προσπάθησε αρκετές φορές να πείσει τον Κάρλος Βέλα να επιστρέψει στην εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με το TUDN, ο πρόεδρος της FMF Γιον Ντε Λουίζα και ο προπονητής του Μεξικού Χεράρντο Μαρτίνο μίλησαν στον Κάρλος Βέλα πριν από μερικές εβδομάδες σε μια ανεπιτυχή, ύστατη προσπάθεια να παρασύρουν τον 33χρονο από τη διεθνή συνταξιοδότηση για το Κατάρ 2022.

Αγωνιζόμενο στον όγδοο συνεχόμενο Μουντιάλ, το Μεξικό κληρώθηκε στο Group C μαζί με την Αργεντινή, την Πολωνία και τη Σαουδική Αραβία. Παίζουν το εναρκτήριο παιχνίδι τους εναντίον των Πολωνών στις 22 Νοεμβρίου.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Ο Βέλα ακολούθως δήλωσε: «Δεν μπορώ να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο αν δεν βοήθησα το Μεξικό να προκριθεί»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του TUDN Ζιμπράν Αραϊζ, η άρνηση του Βέλα να επιστρέψει υποκινήθηκε εν μέρει από το γεγονός ότι δεν είχε συμβάλει στην εκστρατεία πρόκρισης του Μεξικού για το τουρνουά.

Ο Βέλα ετοιμάζεται επί του παρόντος να ηγηθεί της LAFC στον τελικό του MLS Cup του Σαββάτου εναντίον της Φιλαδέλφεια Γιουνάιτεντ, αφού οι Black and Gold νίκησαν την Όστιν FC με 3-0 για να κερδίσουν τον τελικό της Δυτικής περοφέρειας το περασμένο Σαββατοκύριακο.