Πρόβλημα στις ΗΠΑ με ΜακΚένι

ΜακΚένι

Ο ΜακΚένι θα μπορούσε να χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια της Γιουβέντους ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προσθέτοντας ανησυχία στις ΗΠΑ.

Ο 24χρονος ΜακΚένι εντάσσεται σε μια μακρά λίστα τραυματιών παικτών για τις ΗΠΑ ενόψει της ανακοίνωσης του ρόστερ του προπονητή Γκρεγκ Μπερχάλτερ στις 9 Νοεμβρίου.

Ο τερματοφύλακας Ματ Τέρνερ έχασε τον δεύτερο συνεχόμενο αγώνα του για την Άρσεναλ την Κυριακή λόγω σφιχτής βουβωνικής χώρας, ο Τζος Σάρτζεντ έχασε τον αγώνα της Νόριτς το Σάββατο με τραυματισμό στη γάμπα και η Θέλτα Βίγκο δήλωσε την Παρασκευή ότι ο μέσος Λούκα ντε λα Τόρε έχει υποστεί τραυματισμό στο πόδι που θα τον παραγκωνίσει για τρεις εβδομάδες.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Οι ΗΠΑ παίζουν τον πρώτο αγώνα του Group B στο Κατάρ εναντίον της Ουαλίας στις 21 Νοεμβρίου, αντιμετωπίζουν την Αγγλία τέσσερις ημέρες αργότερα και αντιμετωπίζουν το Ιράν στις 29 Νοεμβρίου.

Ο ΜακΚένι ήταν μια τακτική παρουσία για τη Γιουβέντους αυτή τη σεζόν, παίζοντας σε 11 αγώνες της Serie A και πέντε παιχνίδια Champions League, σημειώνοντας τρία γκολ και στις δύο διοργανώσεις.

Η απουσία του ΜακΚένι σημαίνει επίσης ότι η Γιουβέντους ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League την Τετάρτη χωρίς 12 παίκτες λόγω τραυματισμού. Ο έφηβος winger Σάμιουελ Ίλινγκ-Τζούνιορ τραυματίστηκε στον αστράγαλο το Σάββατο και θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες.