Νάγκελασμαν: «Ο Νόιερ θα βρίσκεται στο Κατάρ»

Νόιερ

Σίγουρος για τη συμμετοχή του Νόιερ στο Μουντιάλ φάνηκε σε δηλώσεις του, ο τεχνικός του στη Μπάγερν Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Μάνουελ Νόιερ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον ώμο. Ήδη έχει απουσιάσει από πέντε παιχνίδια της Μπάγερν, απέναντι σε Φράιμπουργκ, Χόφενχαϊμ στην Bundesliga, κόντρα σε Πλζεν, Μπαρτσελόνα στο Champions League και Άουγκσμπουργκ στο DFB Pokal. Στη Γερμανία είναι σε αναμμένα κάρβουνα καθώς αποτελεί το βασικό γκολκίπερ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ρωτήθηκε γι’ αυτό το ζήτημα, όπως και για το αν θα προλάβει το Μουντιάλ. Ο προπονητής της Μπάγερν ήταν καθησυχαστικός.

“Θέλω να γυρίσει πίσω γρήγορα. Προσανατολιζόμαστε στην επόμενη εβδομάδα. Ο ώμος είναι είναι μία περίπλοκη άρθρωση που χρειάζεται ξεκούραση. Πιστεύω ότι θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό, αλλά δεν ξέρω περισσότερα” δήλωσε συγκεκριμένα.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Θυμίζουμε πως οι υποχρεώσεις της Γερμανίας στο Μουντιάλ του Κατάρ ξεκινούν στις 23 Νοεμβρίου κόντρα στην Ιαπωνία, ενώ ακολουθούν ματς με Ισπανία (27/11) και Κόστα Ρίκα (1/12).