Φίλαθλοι, εισιτήρια, φεστιβάλ και… Covid-19

Κατάρ

Περίπου 1,2 έως 1,4 εκατομμύρια οπαδοί αναμένεται να επισκεφθούν τη χώρα του Κατάρ κατά τη διάρκεια του τουρνουά. σε περίπου ένα μήνα.

Οι διοργανωτές του Μουντιάλ του Κατάρ ανέφεραν αυτή την εβδομάδα ότι μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 2,89 εκατομμύρια εισιτήρια. Εκτός από τη διοργανώτρια χώρα, οι ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία, η Αγγλία, το Μεξικό, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αργεντινή, η Γαλλία, η Βραζιλία και η Γερμανία κατέγραψαν τη μεγαλύτερη ζήτηση εισιτηρίων για το τουρνουά.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονταν από 40 έως 3.480 δολάρια.  Στη Ντόχα υπάρχουν 30.000 δωμάτια, με τιμές που ξεκινούν από 80 δολάρια. Τα ξενοδοχεία, τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων, είναι επίσης «κλεισμένα».

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Όσοι φτάνουν στη Ντόχα  θα πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό PCR  εξέταση για την Covid-19.  Δεν απαιτείται να μπουν σε καραντίνα ή να φορούν μάσκες. Και θα πρέπει να κατεβάσουν μια εφαρμογή, τη Hayya, στην οποία καταχωρούν τα προσωπικά τους δεδομένα. Η εφαρμογή αυτή, ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης του συστήματος δημόσιων συγκοινωνιών.

Όσοι δεν έχουν εισιτήρια θα μπορούν να απολαύσουν το «Φεστιβάλ Φιλάθλων», από όπου θα περνούν περίπου 40.000 άτομα καθημερινά, βιώνοντας μια πόλη με τεχνολογική εξέλιξη αιχμής, όπως η διαθεσιμότητα 5G για κινητά τηλέφωνα, προσφέροντας μια καθημερινή «ποδοσφαιρική Disneyland», με παραστάσεις στους δρόμους, με περισσότερες από έξι χιλιάδες παραστάσεις σε 21 διαφορετικά μέρη.