Λεβαντόφσκι: Πολύ δύσκολος ο όμιλος της Πολωνίας

Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι χαρακτήρισε δύσκολο τον όμιλο της Πολωνίας στο Μουντιάλ, αλλά δήλωσε αισιόδοξος για τη πρόκριση.

Η Πολωνία δεν κατάφερε να βγει από τον όμιλό της πριν από τέσσερα χρόνια στη Ρωσία και ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα Λεβαντόφσκι θέλει να αποφύγει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα.

«Η πίεση που έρχεται με τις προσδοκίες των φιλάθλων μας και του έθνους στο σύνολό του είναι τεράστια και το γνωρίζω καλά. Πρέπει και θέλω να νιώσω κίνητρο για να τους δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο», δήλωσε ο Λεβαντόφσκι στην ιστοσελίδα της FIFA.

«Αν και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, δεν θέλω να παραπονιέμαι για αυτό. Πρέπει πάντα να βρίσκω μια λύση και να προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Ο 34χρονος είπε ότι η Αργεντινή ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και το Μεξικό ήταν πάντα επικίνδυνο σε μεγάλα τουρνουά.

«Με έναν απόλυτο θρύλο όπως ο Λίο Μέσι ως αρχηγό τους, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι το πιο δύσκολο ματς μας. Θα είναι υπέροχο να κοντράρουμε μια τόσο σπουδαία ομάδα με τόσο ταλαντούχους παίκτες», πρόσθεσε ο Λεβαντόφσκι.

«Το Μεξικό παλεύει μέχρι το τελικό σφύριγμα και δεν τα παρατάει ποτέ. Έχουν έναν συνδυασμό νεότητας και εμπειρίας και το γνωρίζουμε καλά».

Ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος βρήκε δίχτυα εννέα φορές στα προκριματικά, θα είναι η κύρια επιθετική απειλή της Πολωνίας, αλλά ο πρώην frontman της Μπάγερν Μονάχου είπε ότι το παιχνίδι του ήταν κάτι περισσότερο από γκολ.

«Πολλοί άνθρωποι κοιτάζουν τα στατιστικά μου και υποθέτουν ότι αν σκόραρα τότε έπαιξα καλά και αν δεν έπαιξα τότε άσχημα, αλλά γνωρίζω καλά ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Δεν με ανησυχεί», πρόσθεσε.Η Πολωνία ξεκινά την εκστρατεία της εναντίον του Μεξικού στις 22 Νοεμβρίου πριν αντιμετωπίσει τη Σαουδική Αραβία τέσσερις ημέρες αργότερα και την Αργεντινή στις 30 Νοεμβρίου.