Μουντιάλ Κατάρ: Τελετή έναρξης με σπουδαία ονόματα

Μουντιάλ Κατάρ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές τρία πολύ σπουδαία ονόματα είναι κοντά σε συμφωνία για τη τελετή έναρξης στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Απομένουν 37 ημέρες για την… εκκίνηση του Μουντιάλ στο Κατάρ (20/11-18/12) και φυσικά την τελετή έναρξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου (19:00) στο στάδιο «Αλ Μπαΐτ» της πόλης Κορ, ωστόσο παραμένει ακόμη άγνωστο ποιοι θα είναι οι τραγουδιστές που θα υποδεχθούν τους φιλάθλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Total Reporter”, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα της Βαρκελώνης “Mundo Deportivo”, η FIFA φαίνεται να έχει επιλέξει την Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα, την Βρετανίδα συνάδελφό της, Ντούα Λίπα, και το ανδρικό ποπ συγκρότημα από τη Νότια Κορέα BTS.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

 Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Σακίρα θα εμφανιστεί σε τελετή έναρξης ή λήξης Μουντιάλ, αφού είχαν προηγηθεί εκείνες στα Παγκόσμια Κύπελλα που διοργάνωσαν Γερμανία (2006), Νότια Αφρική (2010) και Βραζιλία (2014).
Μάλιστα, εκείνο της Νότιας Αφρικής, στο οποίο η Ισπανία κατέκτησε το τρόπαιο, έγινε η αφορμή να «γνωρίσω τον  άνδρα της ζωής μου», όπως είχε πει αργότερα η ίδια αναφερόμενη στον Πικέ, με τον οποίο χώρισε πρόσφατα.