Χωρίς τέλος οι παραλογισμοί στο επερχόμενο Μουντιάλ

Κατάρ

Νέα μέτρα εν όψει του Μουντιάλ του Κατάρ, αφού φαίνεται πως πλέον ακόμη και η ενδυμασία θα πρέπει να τηρεί τους κανόνες.

Οι παραλογισμοί ενώ βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στην έναρξη του Μουντιάλ όλο και πληθαίνουν. Με ανακοίνωση της FIFA όσοι παρακολουθήσουν από κοντά το Μουντιάλ θα πρέπει να τηρούν τους νόμους ενδυμασίας που προβλέπονται από το Μουσουλμανικό κράτος.

Μάλιστα για τους… παραβάτες προβλέπονται τσουχτερά πρόστιμα με βάση την κρατική νομοθεσία.

Επιπλέον ενημερώνει πως απαγορεύεται και η αφαίρεση της φανέλας κατά την παραμονή στις κερκίδες των γηπέδων, κάτι που αποτελεί προσφιλή συνήθεια των φιλάθλων ανά τον κόσμο.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

«Οι επισκέπτες αναμένεται να καλύπτουν τους ώμους και τα γόνατά τους όταν επισκέπτονται δημόσιους χώρους όπως μουσεία και άλλα κυβερνητικά κτίρια. Τα μαγιό επιτρέπονται στις παραλίες και στις πισίνες των ξενοδοχείων. Οι φίλαθλοι που παρακολουθούν αγώνες θα πρέπει να σημειώσουν ότι δεν επιτρέπεται η αφαίρεση των φανελών στο γήπεδο», αναφέρεται σχετικά.

Βέβαια, αν σκεφτεί κανείς τις θερμοκρασίες που θα ισχύουν την περίοδο εκείνη στο Κατάρ (σ.σ. 21 με 26 βαθμούς Κελσίου), είναι απίθανο να κυκλοφορεί κόσμος με ελαφριά ρούχα ή χωρίς μπλούζες, όμως η προειδοποίηση από μόνη της έρχεται να προστεθεί στα… παράλογα της συγκεκριμένης διοργάνωσης.