Μουντιάλ Κατάρ: Ματς εν πλω έναντι αδράς αμοιβής

Μουντιάλ Κατάρ

Φίλαθλοι από το Ντουμπάι θα δουν το Μουντιάλ του Κατάρ, ταξιδεύοντας σε υπερπολυτελή γιοτ στον Περσικό κόλπο.

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους για το Μουντιάλ του Κατάρ, κλείνοντας θέση στο μεγάλο ραντεβού του ποδοσφαίρου. Άλλοι δεν έχουν βρει εισιτήρια και θα υποχρεωθούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες σε γιγαντοοθόνες εκτός γηπέδων. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι οι οποίοι επιλέγουν να το κάνουν με στυλ, έναντι φυσικά αδράς αμοιβής.

Μάλιστα, ορισμένοι ευκατάστατοι λάτρεις του ποδοσφαίρου προτίθενται να διαθέσουν 20.000 δολάρια τη βραδιά για να μισθώσουν σούπερ γιοτ ώστε να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ σε γιγαντοοθόνες ενόσω πλέουν στον Περσικό Κόλπο. Επιπλέον οι πελάτες αυτοί έχουν την επιλογή να έχουν στο σκάφος τους αποκλειστική χρήση σεφ με αστέρι Michelin.

Η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία ναύλωσης γιοτ των ΗΑΕ, η Xclusive Yachts, ανέφερε τεράστια αύξηση του ενδιαφέροντος για την ενοικίαση του στόλου της που αποτελείται από 70 πολυτελέστατα σκάφη εν όψει Μουντιάλ.

Ο διευθύνων σύμβουλός της, Aμίτ Πατέλ, είπε στην Al Arabiya ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν αύξηση 300% στις κρατήσεις γιοτ κατά τη διάρκεια του τουρνουά που θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και θα διαρκέσει ένα μήνα.

Η εταιρεία υπολογίζει ότι περίπου 3.000 άτομα θα πλέουν με τα γιοτ της στα νερά του Ντουμπάι κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενώ αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου αναμένεται να νοικιάσουν την ”κορωνίδα” του στόλου της εταιρείας – ένα σούπερ γιοτ μήκους 43 μέτρων – για μια ιδιωτική ολονύκτια ναύλωση.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Με το κόστος μιας διανυκτέρευση στα 20.000 $, οι επισκέπτες του Stardom, ένος σούπερ γιοτ τριών καταστρωμάτων, θα μπορούν να απολαύσουν όχι μόνο τα γκουρμέ πιάτα ενός βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, αλλά και ένα Skydeck, πέντε πολυτελείς καμπίνες, έναν ιδιωτικό χώρο φαγητού, ένα μπαρ και Sky Lounge με κατάστρωμα ηλιοθεραπείας.

«Περιμένουμε πάνω από 300% αύξηση στις κρατήσεις γιοτ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο κυρίως λόγω των επισκεπτών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που αναζητούν επίσης, δραστηριότητες αναψυχής στο Ντουμπάι», δήλωσε ο Πατέλ. «Αναμένουμε μια τεράστια εισροή τουριστών από όλο τις γωνιές του κόσμου. Έχουμε λάβει πάρα πολλά αιτήματα τουριστών που επιθμούν να παρακολουθήσουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες εν πλω».

Η Xclusive Yachts έχει επίσης ξεκινήσει μια προσφορά «κοινής υπηρεσίας» για ομάδες φιλάθλων που θέλουν να περάσουν απλά μερικές ώρες στο σκάφος για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια ενώ παράλληλα και να επισκεφτούν μερικά από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα του Ντουμπάι, όπως το JBR, το Atlantis, το Burj al Arab και τη μαρίνα του Ντουμπάι.

Ενώ περισσότεροι από ένα εκατομμύριο οπαδοί του ποδοσφαίρου αναμένεται να παρακολουθήσουν το τουρνουά, πολλοί φίλαθλοι αναμένεται να επιλέξουν να μείνουν στο Ντουμπάι, όπου υπάρχουν περίπου πενταπλάσια ξενοδοχεία

Το Ντουμπάι, ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός του Κόλπου, έχει ήδη δεχτεί πολλές κρατήσεις το τέταρτο τρίμηνο του 2022, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.