Κροατία και Sports Dynamics μαζί στο Μουντιάλ

Sports Dynamics

Η Κροατία συμφώνησε με τη SportsDynamics, μιας από τις κορυφαίες πλατφόρμες στον κόσμο για την ανάλυση ποδοσφαίρου.

Η σύμβαση υπογράφηκε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, με τη φιλοδοξία να συνεχιστεί η συνεργασία στο μέλλον, εάν αποδειχθεί επιτυχής.

«Η Κροατική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προσπαθεί πάντα να παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την εθνική μας ομάδα και το επαγγελματικό προσωπικό. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα χρήσης των τελευταίων τεχνολογιών όσον αφορά την ανάλυση βίντεο και δεδομένων. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καταλήξουμε σε συμφωνία με την SportsDynamics καθώς το προσωπικό μας είναι εντυπωσιασμένο με τις δυνατότητες και τα τεχνικά πλεονεκτήματα της πλατφόρμας τους. Προσβλέπουμε σε κοινή συνεργασία προκειμένου να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες των παικτών και της ομάδας μας», δήλωσε ο πρόεδρος της HNS, Marijan Kustić.

Ως μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ανάλυσης ποδοσφαίρου στον κόσμο, η πλατφόρμα GaTa της SportsDynamics παρέχει στους προπονητές και τους αναλυτές βίντεο μια χούφτα προσαρμόσιμων, καινοτόμων δυναμικών τιμών που βασίζονται στην παρακολούθηση δεδομένων.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που γινόμαστε αποκλειστικοί συνεργάτες της Κροατικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Εντυπωσιαστήκαμε από την Κροατική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, το σαφές όραμα και το μοντέλο παιχνιδιού των εκλεκτόρων και του προπονητικού επιτελείου της εθνικής ομάδας, καθώς και τη φιλοδοξία τους να χρησιμοποιήσουν τις καινοτομίες σε στρατηγικό επίπεδο», δήλωσε ο Arnaud Santin, Διευθύνων Σύμβουλος της SportsDynamics.

Η SportsDynamics είναι μια εταιρεία αθλητικής ανάλυσης με έδρα το Παρίσι που χρησιμοποιεί πατενταρισμένη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το Γαλλικό Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας (CNRS). Το SportsDynamics επιτρέπει στα αθλητικά franchise και πολυμέσα να χρησιμοποιούν προσαρμοσμένες δυναμικές τιμές για να κατανοούν καλύτερα τα στοιχεία του παιχνιδιού χωρίς να αλλάζουν τις υπάρχουσες διαδικασίες.

Η πλατφόρμα GaTa της SportsDynamics επιτρέπει σε αναλυτές και προπονητές να δημιουργούν, να απεικονίζουν και να κατεβάζουν (σε οποιαδήποτε μορφή) προσαρμοσμένες και καινοτόμες δυναμικές αξίες.