Δεν έπεισαν οι ΗΠΑ, 0-0 με τη Σαουδική Αραβία

ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ έμειναν στην ισοπαλία χωρίς σκορ με τη Σαουδική Αραβία σε φιλικό. Επόμενο παιχνίδι τους η πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Οι ΗΠΑ ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους για τη προετοιμασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου με μέτρια εικόνα, μένοντας στην ισοπαλία 0-0 εναντίον της Σαουδικής Αραβίας το βράδυ της Τρίτης στη Μούρθια της Ισπανίας.

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς επέστρεψε στην ενδεκάδα των ΗΠΑ μετά την ήττα της Παρασκευής με 2-0 από την Ιαπωνία. Ο Ρικάρντο Πέπι, που μπήκε μπροστά σε μια τελική οντισιόν για το 26μελές ρόστερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχε κακή παρουσία με 13 αγγίγματα και κανένα σουτ απέναντι στους Σαουδάραβες πριν τον αντικαταστήσει ο Χεσούς Φερέιρα στο 59ο λεπτό.

Οι Αμερικανοί ήταν ελαφρώς πιο απειλητικοί από την Παρασκευή, καταφέρνοντας δύο σουτ στον στόχο αφού δεν πήραν κανένα εναντίον των Ιαπώνων. Τα δύο αποτελέσματα προοιωνίζονται άσχημα για την επιστροφή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν θα κάνουν πολλά για να ηρεμήσουν την κριτική στον Μπερχάλτερ, ο οποίος άφησε εκτός ρόστερ τους Τζόρνταν Πέφοκ, Τζον Μπρουκς και Τιμ Ρεμ.

Αφού έχασαν το τουρνουά του 2018, οι ΗΠΑ έχουν ανασυγκροτηθεί με ένα από τα νεότερα ρόστερ στον κόσμο σε 56 αγώνες υπό τον Μπερχάλτερ. Οι Αμερικανοί ανοίγουν εναντίον της Ουαλίας στις 21 Νοεμβρίου, αντιμετωπίζουν την Αγγλία και παίζουν με το Ιράν που βρίσκεται στην 22η θέση στις 29 Νοεμβρίου στον πιο δύσκολο από τους οκτώ ομίλους με βάση την κατάταξη.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Οι ΗΠΑ ήταν χωρίς τους Τιμ Γουεά, Γιουνούς Μουσά, Κρις Ρίτσαρντς, Αντονι Ρόμπινσον και Ζακ Στέφεν λόγω τραυματισμών και ο Μάιλς Ρόμπινσον θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω ρήξης αχίλλειου τένοντα. Επειδή το Κύπελλο έχει μπλοκαριστεί στη μέση της ευρωπαϊκής σεζόν από τη Fifa για να αποφευχθεί η καλοκαιρινή ζέστη του Κατάρ, οι παίκτες έχουν αγώνες συλλόγων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου και είναι πιθανοί περισσότεροι τραυματισμοί.

Ο Μπερχάλτερ σχεδιάζει να ανακοινώσει το 26μελές ρόστερ του στις 9 Νοεμβρίου.