Βελτιωμένη εικόνα για την Εθνική Κατάρ!

Προγνωστικά Μουντιάλ

Το δεύτερο φιλικό της έδωσε η Εθνική ομάδα του Κατάρ μέσα στο Σεπτέμβρη

Μετά την ήττα από την Εθνική ομάδα του Καναδά με 2-0, η ασιατική ομάδα αντιμετώπισε τη Χιλή. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 2-2, αφήνοντας υποσχέσεις για καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον.

Η ομάδα του Κατάρ αγωνίστηκε και στα δύο φιλικά με σχηματισμό 5-3-2. Στο φιλικό με τη Χιλή  ο προπονητής του Κατάρ προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στο μεσοαμυντικό κυρίως κομμάτι αφού εκεί εντοπίστηκε το πρόβλημα στα τελευταία ματς. Έτσι λοιπόν, στο τέρμα ήταν ο Μπαρσάμ, στην άμυνα ο Μοχαμάντ, ο Αλ Ράουι, ο Κούκι, ο Χασάν και ο Αχμεντ, το κέντρο αποτελούνταν από του Μπουντιάφ, Αλ Χάιντος και Χατέμ και την ενδεκάδα ολοκλήρωνε το πολύ καλό επιθετικό δίδυμο του Αλμοέζ με τον Αφίφ.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Και στα δύο φιλικά, η ομάδα φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήθελε πρωτίστως να προστατέψει τα νότα της. Πέντε παίκτες στην άμυνα και τρεις στο κέντρο έδωσαν την κατοχή στην αντίπαλη ομάδα και περίμεναν να φύγουν γρήγορα μπροστά με τους ταχύτατους αλλά και ποιοτικούς επιθετικούς. Είναι αξιοσημείωτο, ότι και στα δύο φιλικά η αντίπαλη ομάδα είχε πολύ μεγαλύτερη κατοχή μπάλας κάτι που υποδεικνύει ότι η εθνική ομάδα του Κατάρ θέλει να χτυπάει στις αντεπιθέσεις.