«Χαμός» με τις γυναίκες των παιχτών της Γερμανίας

Μουντιάλ

«Πονοκέφαλος» στην γερμανική ομοσπονδία με τις γυναίκες των παικτών της Εθνικής Γερμανίας, ενόψει Μουντιάλ, γιατί κοστίζουν ακριβά!

Εθνική Γερμανίας: Θέμα που βρήκε να ασχολείται η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Γερμανίας, ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ που θα διεξαχθεί από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Τα «πάντσερ» μετέχουν στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με Ισπανία, Κόστα Ρίκα και Ιαπωνία, όμως αυτό είναι το λιγότερο που απασχολεί αυτή τη στιγμή του επιτελείς της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Bild, το θέμα της διαμονής των οικογενειών των παικτών στο Κατάρ έχει βρεθεί στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες, ο Μπίρχοφ θα συναντηθεί μαζί με τους αρχηγούς της ομάδας ΜίλερΚίμιχ και Νόιερ προκειμένου να συζητήσουν το παραπάνω θέμα.

Οι παίκτες θέλουν να έχουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους μαζί τους στο Κατάρ για τουλάχιστον ένα μέρος του τουρνουά όμως τα προβλήματα είναι πολλά παραπάνω πέρα από το για πόσο διάστημα θα πρέπει να γίνουν κρατήσεις.

Δωμάτια αυτή τη στιγμή στο Κατάρ πολύ δύσκολα βρίσκονται ελεύθερα ενώ ακόμη και αν βρίσκονται οι τιμές τους κρίνονται εξωφρενικές. Ακόμη το διάστημα για το οποίο θα πρέπει να γίνουν οι κρατήσεις είναι ένα άλλο θέμα προς συζήτηση.

Ο προπονητής στην Εθνική ΓερμανίαςΧάνσι Φλικ συμφωνεί στο να έρθουν οι οικογένειες σε μια προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλού κλίματος για τους παίκτες.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία συγκεκριμένη διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο που θα μένει η ομάδα όμως κάτι τέτοιο δε το θέλουν οι υπεύθυνοι καθώς θεωρούν ότι οι οικογένειες των παικτών στον ίδιο χώρο με τους παίκτες θα τους  αποσπάσει την προσοχή από τους στόχους τους.

Ο Κίμιχ δήλωσε για το θέμα πως είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιηθεί από πλευράς ξενοδοχείων ωστόσο ελπίζει πως η ομοσπονδία θα κάνει κάτι γι’ αυτό. «Το Μουντιάλ είναι σημαντικό και για την οικογένεια και τους φίλους μου και θα είμαι χαρούμενος να είναι μαζί μου», δήλωσε ο Κίμιχ.

Με τι βλέψεις της Γερμανίας να είναι υψηλές το ίδιο αναμένεται να είναι και η θέληση για υποστήριξη από τις οικογένειες των παικτών με το θέμα να έχει προκαλέσει έναν μικρό χαμό τώρα στην Εθνική.