Ντίας: Δε μπορούμε να βασιστούμε μόνο στον Ρονάλντο

Ντίας

Ο Ρούμπεν Ντίας επέμεινε ότι η Πορτογαλία δεν μπορεί να βασιστεί αποκλειστικά στο CR7 στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 αργότερα φέτος.

Η Πορτογαλία διαθέτει μια ομάδα γεμάτη αστέρια, με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχουν αρκετούς παίκτες που κάνουν το trade τους για μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένου του Ντίας.

Ο Ρονάλντο εξακολουθεί να παραμένει σημαντικός παίκτης για την Πορτογαλία και σίγουρα θα έχει βασικό ρόλο στην ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Αλλά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν είχε καλό ξεκίνημα στη σεζόν 22/23.

Έχει κάνει οκτώ εμφανίσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, αλλά μόνο τρεις από αυτές ήταν ως starter. Έχει πετύχει μόνο ένα γκολ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν και αυτό ήρθε στο τελευταίο του ματς με τους Κόκκινους Διαβόλους.

Ειδήσεις Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Πορτογαλία δεν μπορεί να βασιστεί αποκλειστικά στο CR7 στο Παγκόσμιο Κύπελλο, λέει ο Ρούμπεν Ντίας

Ο Ντίας επέμεινε ότι η Πορτογαλία δεν μπορεί να βασίζεται αποκλειστικά στον Ρονάλντο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA. Ενώ παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία για την κατάσταση του Ρονάλντο στην ομάδα, τόνισε ότι έχουν αρκετούς άλλους κορυφαίους παίκτες.

Επεσήμανε επίσης ότι η Πορτογαλία δεν στερείται ατόμων υψηλού προφίλ, αλλά τόνισε επίσης ότι όλοι αυτοί πρέπει να βρουν τον καλύτερο τρόπο συνεργασίας.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Η κατάσταση του Ρονάλντο είναι η κατάσταση του Ρονάλντο και δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα να προσθέσουμε σε αυτό», δήλωσε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Και πρόσθεσε: «Προφανώς, ο Κριστιάνο είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Αλλά αν θέλουμε πραγματικά να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δεν μας λείπουν οι ατομικότητες, οπότε αυτό που χρειαζόμαστε είναι όλες οι προσωπικότητές μας να βρουν τον καλύτερο τρόπο συνεργασίας».

Εν τω μεταξύ, ο Ρονάλντο θα ελπίζει να βρει φόρμα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA. Ο Ρονάλντο θα επιδιώξει να παλέψει για την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινώντας το XI ως κανονικός.

Ο Ρονάλντο έχει ξεκινήσει στα δύο από τα δύο τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά και τα δύο αυτά παιχνίδια ήταν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ρονάλντο πέτυχε επίσης ένα γκολ στο δεύτερο παιχνίδι Europa League της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της σεζόν. Μετέτρεψε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ντιόγκο Νταλότ για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Τζέιντον Σάντσο είχε σπάσει το αδιέξοδο.

Ο Ρονάλντο θα ενταχθεί στην ομάδα της Πορτογαλίας για τους αγώνες του UEFA Nations League εναντίον της Τσεχίας και της Ισπανίας. Θα ελπίζει να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκες και στα δύο παιχνίδια. Η Πορτογαλία θα προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης εάν κερδίσει και τους δύο επόμενους αγώνες της.