Η Ελβετία ανακοίνωσε την ομάδα για το Nations League

Ελβετία

Η Ελβετία συναντά την Ισπανία στη Σαραγόσα στις 24 Σεπτεμβρίου και την Τσεχία στο Σεν Γκάλεν τρεις ημέρες αργότερα

Η Ελβετία ανακάλεσε τον μέσο Ντένις Ζακάρια στο ρόστερ της την Παρασκευή για τους αγώνες του Nations League αυτού του μήνα και έδωσε στους Σέντρικ Ίτεν και Νταν Ντόγιε την ευκαιρία να υποστηρίξουν την επιλογή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Ελβετία συναντά την Ισπανία στη Σαραγόσα στις 24 Σεπτεμβρίου και την Τσεχία στο Σεν Γκάλεν τρεις ημέρες αργότερα, καθώς θέλει να ανέβει από τον πάτο του ομίλου του Nations L.eague και να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Ελβετία έχει κληρωθεί στο Group G για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ μαζί με τη Βραζιλία, το Καμερούν και τη Σερβία.

Ο προπονητής Μουράτ Γιακίν συμπεριέλαβε τον Ζακάρια για πρώτη φορά μετά την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο 25χρονος, ο οποίος δεν έχει παίξει ακόμη για την Τσέλσι μετά τη μετακίνησή του ως δανεικός από τη Γιουβέντους, έχει αγωνιστεί φέτος με τραυματισμό.

Ο επιθετικός Itten έπαιξε επίσης για τελευταία φορά για την Ελβετία τον περασμένο Νοέμβριο και κέρδισε μια ανάκληση μαζί με τον Ndoye, ο οποίος κλήθηκε πριν από ένα χρόνο.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Η Ελβετία θα αντιμετωπίσει τον υποβιβασμό αν τερματίσει στην τελευταία θέση του Group 2 της League A στο Nations League.

«Θέλουμε πολύ να παραμείνουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Κάθε παίκτης ξέρει τι διακυβεύεται. Όλοι όσοι ανήκουν στην εθνική ομάδα θέλουν επίσης να πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα προσεγγίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια με το κατάλληλο κίνητρο και συγκέντρωση», ανέφερε ο Γιάκιν σε δήλωσή του την Παρασκευή.

«Η Ισπανία και η Τσεχία είναι ομάδες που παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Γι’ αυτό και είναι δύο σημαντικά παιχνίδια ενόψει του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις επόμενες ημέρες για να έρθουμε πιο κοντά και να ταξιδέψουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως ενωμένη μονάδα», πρόσθεσε.

Ομάδα:
Τερματοφύλακες: Υβόν Σβόγκο (Λοριάν), Γιόνας Όμλιν (Μονπελιέ), Γιαν Σόμερ (Μπορούσια Μόενχενγκλάντμπαχ)
Αμυντικοί: Μανουέλ Ακάντζι (Μάντσεστερ Σίτι), Έιρι Κόμερτ (Βαλένθια), Νίκο Ελβέντι (Μπορούσια Μόενχενγκλάντμπαχ), Κέβιν Μπάμπου (Φούλαμ), Ρικάρντο Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Φαμπιάν Σαρ (Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ), Σίλβαν Βίντμερ (Μάιντς)
Μέσοι: Μισέλ Αμπίσερ (Μπολόνια), Φαμπιάν Φρέι (Βασιλεία), Ρέμο Φρόιλερ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Νόα Οκαφόρ (RB Σάλτσμπουργκ), Τζερντάν Σακίρι (Σικάγο Φωτιά), Ρενάτο Στέφεν (ΦΚ Λουγκάνο), Γκρανίτ Τζάκα (Άρσεναλ), Ντένις Ζακάρια (Τσέλσι)
Φόργουορντ: Μπριλ Εμπόλο (Μπορούσια Μόενχενγκλάντμπαχ), Σέντρικ Ίτεν (Young Boys), Νταν Ντόγιε (Βασιλεία), Χάρις Σεφέροβιτς (Γαλατασαράι), Τζιμπρίλ Σόου (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ρούμπεν Βάργκας (Άουγκσμπουργκ). (Γράφει ο Μαρκ Γκλίσον στο Κέιπ Τάουν. Μοντάζ: Τόμπι Ντέιβις)