Ο Χιμένεθ μέσα, αλλά ο Τσιτσαρίτο έμεινε εκτός

Μεξικό

Ο Τάτα Μαρτίνο ανακοίνωσε την ομάδα του ενόψει των φιλικών του Μεξικού τον Σεπτέμβριο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο απέχει μόλις δύο μήνες και το Μεξικό έχει ένα ακόμη διεθνές παράθυρο για τους παίκτες να πιέσουν για μια θέση στο αεροπλάνο για το Κατάρ.

Η Τάτα Μαρτίνο έχει καλέσει 31 παίκτες για ένα ζευγάρι φιλικά με έδρα τις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια, η El Tri θα παίξει άλλα δύο φιλικά τον Νοέμβριο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πολλοί από τους κανονικούς είναι στην ομάδα για τα ματς με το Περού και την Κολομβία με τους Ραούλ Χιμένεθ, Τσάκι Λοσάνο, Έντσον Άλβαρεζ και Ντιέγκο Λάινεθ.

Υπάρχουν όμως κάποιες αξιοσημείωτες εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου σκόρερ του Μεξικού Chicharito που δεν έχει κληθεί από το 2019, καθώς η μάχη για τις θέσεις του ρόστερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου θερμαίνεται.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Δείτε το πλήρες ρόστερ στον παρακάτω πίνακα.

Το ρόστερ του Μεξικού για Κολομβία και Περού

Θέση Παίκτες
Τερματοφύλακες Γκιγιέρμο Οτσόα, Αλφρέδο Ταλαβέρα, Ροδόλφο Κότα
Υπερασπιστές Χόρχε Σάντσες, Έντσον Άλβαρεζ, Νέστορ Αραούχο, Τζεράρντο Αρτεάγκα, Κέβιν Άλβαρεζ, Χεσούς Γκαλάρντο, Σέζαρ Μόντες, Έκτορ Μορένο, Χεσούς Ανγκούλο, Γιόχαν Βάθκεθ
Μέσοι Ορμπελίν Πινέδα, Κάρλος Ροντρίγκεζ, Ουριέλ Αντούνα, Αλέξις Βέγκα, Ρομπέρτο Αλβαράδο, Φερνάντο Μπελτράν, Έκτορ Ερέρα, Έρικ Γκουτιέρες, Λουίς Τσάβες, Έρικ Σάντσες, Λουίς Ρόμο, Αντρές Γκουαρδάδο, Ντιέγκο Λάινεθ
Εμπρός Χένρι Μάρτιν, Σαντιάγο Χιμένεθ, Χίρβινγκ Λοσάνο, Ροτζέλιο Φούνες Μόρι, Ραούλ Χιμένεθ

Πότε παίζει το Μεξικό;

Το Μεξικό θα ξεκινήσει το διεθνές παράθυρο με ένα φιλικό εναντίον του Περού στο Rose Bowl στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Ημερομηνία Παιχνίδι Τόπος συγκέντρωσης Τηλεόραση / Ροή
Σεπ 24 Μεξικό vs Περού Ρόουζ Μπολ, Πασαντίνα TUDN/Ενοποίηση ΤΩΡΑ
Σεπ 27 Μεξικό vs Κολομβία Στάδιο Λέβι, Σάντα Κλάρα TUDN/Ενοποίηση ΤΩΡΑ

Μετά από αυτό, το Μεξικό θα παίξει δύο ακόμη αγώνες στη Χιρόνα της Ισπανίας, λίγο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η El Tri αντιμετωπίζει το Ιράκ στις 9 Νοεμβρίου και τη Σουηδία στις 16 Νοεμβρίου πριν πετάξει στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ομάδα του Μαρτίνο βρίσκεται στο Group C και θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή, τη Σαουδική Αραβία και την Πολωνία στη φάση των ομίλων.