Με 26 παίχτες η προεπιλογή των ΗΠΑ

ΗΠΑ

Ο προπονητής Γκρεγκ Μπεχάλτερ κάλεσε 26 παίκτες για τους τελευταίους αγώνες των ΗΠΑ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022

Δύο μήνες πριν από την έναρξη του καμπ της Εθνικής Ομάδας Ανδρών των ΗΠΑ στο Κατάρ, ο προπονητής Gregg Berhalter κάλεσε 26 παίκτες για τους τελευταίους αγώνες των ΗΠΑ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022. Το ρόστερ του BioSteel USMNT Training Camp θα αρχίσει να αναφέρεται στην Κολωνία της Γερμανίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Εθνική Ανδρών των ΗΠΑ θα αντιμετωπίσει την άλλη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιαπωνία στις 23 Σεπτεμβρίου στο Düsseldorf Arena στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Η σέντρα έχει οριστεί για τις 8:26 π.μ. ET και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το ESPN2 και το ESPN+ (8 π.μ. ET), το UniMás και το TUDN (8:20 π.μ. ET).

Τέσσερις ημέρες αργότερα, η ομάδα θα βρίσκεται στη Μούρθια της Ισπανίας για να συναντήσει τη Σαουδική Αραβία στις 27 Σεπτεμβρίου στο Estadio Nueva Condomina. Η κάλυψη σε FS1, UniMás και TUDN ξεκινά στις 1:30 μ.μ. ET, με τον αγώνα να ξεκινά στις 2 μ.μ. ET.

Οι αγώνες του Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη θα είναι οι τελευταίες ευκαιρίες των ΗΠΑ να προετοιμαστούν ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022. Κληρωμένο μαζί με την Ουαλία, την Αγγλία και το IR Iran στο Group B, το USMNT θα αγωνιστεί στον ισχυρότερο συνολικό όμιλο στο Κατάρ, με τις τέσσερις ομάδες να κατέχουν μέσο όρο κατάταξης 15 σύμφωνα με την Παγκόσμια Κατάταξη της FIFA τον Αύγουστο του 2022.

«Καθώς πλησιάζουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτή είναι μια άλλη ευκαιρία για εμάς να κάνουμε ένα βήμα μπροστά ως ομάδα», δήλωσε ο Μπερχάλτερ. «Έχουμε ένα ισχυρό ρόστερ και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα παιχνίδια ως μέτρο απέναντι σε αντιπάλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς συνεχίζουμε να αποκτούμε πολύτιμη εμπειρία ενόψει της μετάβασης στο Κατάρ».

Αναλυτικά το ρόστερ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (3): Ίθαν Χόρβαθ (Λούτον Τάουν/ENG, 8/0), Σον Τζόνσον (Νιου Γιορκ Σίτι ΦΚ, 10/0), Ματ Τέρνερ (Άρσεναλ/ENG, 18/0)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ (9): Ρέτζι Κάνον (Μποαβίστα/POR, 27/1), Κάμερον Κάρτερ-Βίκερς (Σέλτικ/SCO, 11/0), Σεργκίνιο Ντεστ (Μίλαν/ITA, 17/2), Άαρον Λονγκ (Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, 27/3), Κρις Ρίτσαρντς (Κρίσταλ Πάλας/ENG, 8/0), Τζο Σκάλι (Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ/ΓΕΡΜΑΝΊΑ, 2/0), Σαμ Βινς (Ρόγιαλ Αμβέρσα/ΜΠΕΛ, 8/1), ΝτεΆντρε Γέντλιν (Ίντερ Μαϊάμι, 74/0), Γουόκερ Ζίμερμαν (Νάσβιλ SC, 31/3)

ΜΕΣΟΙ (6): Κέλιν Ακόστα (LAFC, 52/2), Τάιλερ Άνταμς (Λιντς Γιουνάιτεντ/ENG, 30/1), Λούκα ντε λα Τόρε (Θέλτα Βίγκο/ESP, 11/0), Γουέστον ΜακΚένι (Γιουβέντους/ITA, 35/9), Γιουνούς Μουσά (Βαλένθια/ESP, 19/0), Μαλίκ Τίλμαν (Ρέιντζερς/SCO, 2/0)

ΦΌΡΓΟΥΟΡΝΤ (8): Μπρέντεν Άαρονσον (Λιντς Γιουνάιτεντ/ENG, 22/6), Πολ Αρριόλα (ΦΚ Ντάλας, 47/10), Χεσούς Φερέιρα (Ντάλας, 13/7), Τζόρνταν Μόρις (Σιάτλ Σάουντερς, 48/11), Ρικάρντο Πέπι (Γκρόνινγκεν/ΝΕΝΤ, 11/3), Κρίστιαν Πούλισιτς (Τσέλσι/ENG, 51/21), Τζο Ρέινα (Μπορούσια Ντόρτμουντ/ΓΕΡΜΑΝΊΑ, 12/4), Τζος Σάρτζεντ (Νόριτς Σίτι/ENG, 19/3)

Οι αγώνες προγραμματίζονται κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς παραθύρου της FIFA, καθιστώντας όλους τους παίκτες διαθέσιμους για επιλογή.