Η Πορτογαλία παρουσίασε τη νέα της εμφάνιση

Πορτογαλία

Η Πορτογαλία παρουσίασε την επίσημη εμφάνιση της, τη φανέλα που θα την συντροφεύσει στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Μετράμε αντίστροφα για το Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Κατάρ. Όλοι οι μονομάχοι ετοιμάζονται για το σπουδαίο ραντεβού. Τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα είναι εκεί. Όλοι διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο. Άλλοι με λιγότερες, άλλοι σαφώς με περισσότερες πιθανότητες.

Μια από τις ομάδες που έχει ως κρυφό πόθο την κατάκτηση του Mundial είναι η Πορτογαλία των Κριστιάνο Ρονάλντο και Φερνάντο Σάντος. Οι Ίβηρες θα ταξιδέψουν πλήρεις στο Κατάρ. Θέλουν να είναι η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Να κάνουν όλη τη διαδρομή και στο τέλος να πανηγυρίσουν ένα ιστορικό επίτευγμα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζει και αναπνέει γι’ αυτή τη διοργάνωση. Ξέρει πως είναι το τελευταίο του Μουντιάλ, ίσως και η τελευταία του παράσταση με την εθνική του ομάδα. Ο 37χρονος σούπερ σταρ δεν θα μπορούσε να μην είναι ο άνθρωπος που θα παρουσίαζε τη φανέλα με την οποία η Πορτογαλία θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η φανέλα φέρει τα δύο βασικά χρώματα των Πορτογάλων. Το πράσινο και το βυσσινί. Απλή και λιτή. Ο Κριστιάνο, ο Μπρούνο Φερνάντες και τα υπόλοιπα παιδιά ελπίζουν πως αυτή τη εμφάνιση θα φέρει γούρι. Και στις 20 Νοεμβρίου όταν και ξεκινάει το Μουντιάλ  η Πορτογαλία θα γράψει ιστορία. Θυμίζουμε πως στον όμιλό της η Πορτογαλία θα αναμετρηθεί με τις Ουρουγουάη, Νότιο Κορέα και Γκάνα.

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα εμφάνιση της εθνικής Πορτογαλίας