Η Αγγλία ήρθε για να μείνει

προγνωστικά Μουντιάλ

Η Εθνική ομάδα της Αγγλίας επέστρεψε στις καλές πορείες στις μεγάλες διοργανώσεις, πράγμα που δε με άφησε ασυγκίνητο.

Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι είμαι μέγας λάτρης του Αγγλικού-και συλλήβδην  του Βρετανικού-ποδοσφαίρου. Έτσι όπως προσεγγίζουν το «Βασιλιά των αθλημάτων» σε ολόκληρο το Νησί, σε μαγνητίζουν και θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος αυτού. Οπότε, εκ των πραγμάτων υποστηρίζω την αρμάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ. Δεν είμαι σε θέση να σας πω στα προγνωστικά Μουντιάλ ότι θα κατακτήσει για δεύτερη φορά το τρόπαιο, αλλά είμαι σίγουρος πως θα κάνει και πάλι μια πολλή καλή  πορεία.

Πιο αναλυτικά, με μπροστάρη και αρχηγό της ομάδας το Χάρι Κέιν και δίπλα του, τους Ραχίμ Στέρλινγκ, Τρεντ Αλεξάντερ Αρνολντ, Τζέιντον Σάντσο κλπ, δε γίνεται να μη φτάσει έως τα ημιτελικά. Ακόμη και οι bookers την θεωρούν ως ένα από τα φαβορί να φτάσει μια ανάσα από τον τελικό.  Η απόδοση στο 2.55 στο pamestoixima.gr και συνάμα οι προηγούμενες, πρόσφατες, καλές πορείες στο Euro 2022 (2η θέση) και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας (4η θέση), με οδήγησαν ώστε να ποντάρω τα «Τρία Λιοντάρια».

Παράλληλα, θα ήθελα να τονίσω πως πολλά θα κρίνουν η φόρμα που θα βρίσκονται οι παίκτες εκείνη την περίοδο, αλλά και οι τυχόν τραυματισμοί βασικών παικτών. Με τα τωρινά δεδομένα και την αισιόδοξη εικόνα που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής  στις ομάδες τους, θεωρώ απίθανο μία αρνητική πορεία. Στον όμιλο της, η Αγγλία θα αντιμετωπίσει το Ιράν, την Ουαλία και τις Η.Π.Α. και στη φάση των 16 θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ολλανδία, Σενεγάλη, Κατάρ και Ισημερινό.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, να σημειώσω πως σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αγγλίας αγωνίζονται στην Premier League, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Άρα να φτάσει η Αγγλία έως την ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε απόδοση 2.55 στο pamestoixima.gr στα προγνωστικά Μουντιάλ. 

Μονό
Να φτάσει η Αγγλία στον ημιτελικό
Ναι
2.55