Μια πρώτη ματιά στο ρόστερ των ΗΠΑ

Μουντιάλ Κατάρ

Μουντιάλ Κατάρ: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η επίσημη αποστολή των ΗΠΑ, αλλά οι πρώτες εικασίες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται.

Με τις Ηνωμένες Πολιτείες να επιβεβαιώνουν μια θέση στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο εφιάλτης της αποτυχημένης πρόκρισης το 2018 τίθεται επίσημα στο κρεβάτι και οι οπαδοί του USMNT μπορούν να ανυπομονούν για τον μεγάλο χορό.

Τώρα, αρχίζουν οι εικασίες.

Ενώ αρχικά αναμενόταν ότι 23 παίκτες θα προσφέρονταν στο ρόστερ, αλλά ο επίσημος φορέας κανονισμών IFAB επιβεβαίωσε ότι τα ρόστερ θα επεκταθούν σε 26 παίκτες, επιτρέποντας στις ομάδες να φέρουν τρεις επιπλέον παίκτες από ό,τι στο παρελθόν. Ποιοι θα είναι λοιπόν μεταξύ των 26 παικτών που θα οδηγηθούν στην πιο πολυπόθητη διοργάνωση του ποδοσφαίρου και ποιοι θα μείνουν εκτός;

Ο διευθυντής Gregg Berhalter και το προπονητικό επιτελείο του USMNT θα περάσουν τους επόμενους μήνες προετοιμάζοντας την τελική λίστα ταλέντων, οπότε παίρνουμε ένα ρίσκο στην πρόβλεψη ποιοι θα βρίσκονται στο τελικό ρόστερ στα μέσα Νοεμβρίου.

Τα ρόστερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποτελούνταν προηγουμένως από 23 παίκτες, συμπεριλαμβανομένων τριών τερματοφυλάκων, αλλά η FIFA φέτος επέκτεινε τα ρόστερ σε 26, πράγμα που σημαίνει ότι ο Gregg Berhalter έχει λίγο περισσότερο χώρο για να φέρει παίκτες που μπορούν να συνεισφέρουν σε διάφορους τομείς.

Η αρχική ενδεκάδα και οι βασικοί συντελεστές φαίνονται σχετικά ρυθμισμένοι, αλλά κάθε θέση στο ρόστερ είναι πολύτιμη και ο στόχος θα είναι να μεγιστοποιηθεί κάθε θέση με παίκτες που μπορούν να συνεισφέρουν με πολλούς τρόπους εντός και εκτός γηπέδου.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Έτσι, έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι οι 26 παίκτες που η Sporting News προβλέπει ότι θα είναι στο ρόστερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τερματοφύλακες (3): Ματ Τέρνερ, Ζακ Στέφεν, Σον Τζόνσον.

Αμυντικοί (9): Γουόκερ Ζίμερμαν, Άντονι Ρόμπινσον, Σεργκίνο Ντεστ, ΝτεΆντρε Γέντλιν, Τζορτζ Μπέλο, Κάμερον Κάρτερ-Βίκερς, Ρέτζι Κάνον, Κρις Ρίτσαρντς, Τιμ Ρεμ.

Μέσοι (7): Γουέστον ΜακΚένι, Τάιλερ Άνταμς, Κέλιν Ακόστα, Γιουνούς Μουσά, Λούκα ντε λα Τόρε, Σεμπάστιαν Λλέγκετ, Τζο Ρέινα.

Φόργουορντ (7): Κρίστιαν Πούλισιτς, Μπρέντεν Άαρονσον, Τιμ Γουεά, Χεσούς Φερέιρα, Χάτζι Ράιτ, Πολ Αρριόλα, Τζόρνταν Πέφοκ.