Το ρεκόρ του Σόμερ

Εθνική Ελβετίας

Η Εθνική Ελβετίας έχει έναν κέρβερο κάτω από τα δοκάρια της. Ο Γιαν Τσόμερ απέδειξε απέναντι στη Μπάγερν τι μπορεί να καταφέρει.

Ο Μουράτ Γιακίν θα τρίβει τα χέρια του μετά την εμφάνιση του Γιαν Σόμερ απέναντι στη Μπάγερν. Ξέρει πως με τον έμπειρο κίπερ, η Εθνική Ελβετίας μπορεί να είναι αισιόδοξη για την φύλαξη της εστίας της.

Ο Σόμερ έσπασε το ρεκόρ των επεμβάσεων σε ένα παιχνίδι, καταγράφοντας 19(!) απέναντι στη Μπάγερν. Μάλιστα οι έντεκα από αυτές ήταν από τελικές προσπάθειες μέσα από την περιοχή. Με αυτή του την εμφάνιση, έδωσε στην ομάδα του, την Γκλάντμπαχ, το βαθμό της ισοπαλίας και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα, της οποίας η απόδοση στον τομέα της επίθεσης τρομάζει από την αρχή της σεζόν. Φυσικά και οι 19 αυτές επεμβάσεις αποτελούν ρεκόρ στο πρωτάθλημα της Bundesliga.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο livestreaming, μεγάλη ποικιλία από pre&live αγώνες και cashout κάθε στιγμή του αγώνα.

Ο Σόμερ έχει 74 εμφανίσεις με τη φανέλα της χώρας του στη μεγάλη ομάδα. Έχει δεχτεί 67 γκολ, ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 30 από αυτά τα παιχνίδια. Έχει αγωνιστεί φυσικά και στις μικρότερες εθνικές ομάδες με ανάλογη επιτυχία.