Άσχημα νέα για τον Κορόνα

Μουντιάλ - Μεξικό

Μουντιάλ Κατάρ: Τραυματισμός που θα αφήσει έξω από το παγκόσμιο κύπελλο σημαντικό παίκτη της εθνικής ομάδας του Μεξικού.

Ένας από τους παίκτες που είχε χρησιμοποιηθεί αρκετά μέχρι τώρα στην εθνική ομάδα του Μεξικού ήταν ο Κορόνα ή αλλιώς «Τεκατίτο», ο οποίος αγωνίζεται στη Σεβίλλη ως εξτρέμ. Δυστυχώς ο παίκτης τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα στην κνήμη και ζημιά στον αστράγαλο, με την επιστροφή του στα γήπεδα να υπολογίζεται για μετά από 5 μήνες. Οι πιθανότητες να προλάβει το Μουντιάλ του Κατάρ είναι ελάχιστες αλλά ο «Τάτα» έχει επιλογές για να τον αντικαταστήσει.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Αν και ο «Τεκατίτο», τον οποίο ο προπονητής είχε χρησιμοποιήσει σε αρκετές θέσεις στα προηγούμενα παιχνίδια (άλλοτε ως βασικό και άλλοτε ως αλλαγή), ήταν ένα πολυεργαλείο που μπορούσε να παίξει και από τις δύο πλευρές – αν και συνήθως τοποθετούταν στην αριστερή – τόσο  στην επίθεση όσο και στη μεσαία γραμμή. Σε μία ομάδα που ξεχειλίζει από ταλέντο ουδείς αναντικατάστατος αλλά η απουσία του σίγουρα θα στοιχήσει στους «Tri», οι οποίοι θα χρειαστεί να κάνουν την υπέρβαση για να περάσουν από έναν όμιλο φωτιά και στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.