Ετοιμάζονται οι «Αγγλοι» ενόψει Νοεμβρίου

μουντιάλ κατάρ

Μουντιάλ Κατάρ: Προετοιμάζονται ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι Καόρου Μιτόμα, Τακεχίρο Τομιγιάσου και Γιούτα Νακαγιάμα.

Οι Καόρου Μιτόμα, Τακεχίρο Τομιγιάσου και Γιούτα Νακαγιάμα ελπίζουν πως η παρουσία τους στην Αγγλία θα τους κρατήσει σε καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, το οποίο θα διεξαχθεί σε περίπου τρεις μήνες. μουντιάλ κατάρ μουντιάλ κατάρ

Και οι τρεις ξεκίνησαν δυναμικά στη σεζόν. Ο Μιτόμα λάμπει στο ντεμπούτο του στην Premier League με τη φανέλα της Μπράιτον, ο Τομιγιάσου επέστρεψε από τον τραυματισμό του στην Αρσεναλ, ενώ ο Νακαγιάμα βρήκε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Χάντερσφλιντ στην Championship, τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Ο Μιτόμα πήρε μεταγραφή πέρυσι για τη Μπράιτον, ωστόσο παρουσιάστηκε στην Ευρώπη αγωνιζόμενος ως δανεικός στο Βέλγιο με τη φανέλα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, με την οποία διεκδήκησε τον τίτλο. Ο Ιάπωνας εξτρέμ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Νησί απέναντι στη Νιούκαστλ, δηλώνοντας πως δεν έχει νεύρα και άγχος.

Ο Τομιγιάσου πήρε γρήγορα φανέλα βασικού πέρυσι στην Αρσεναλ, αγωνιζόμενος κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας. Ομως, ένας δύσκολος τραυματισμός τον άφησε εκτός από τον Ιανουάριο έως τον περασμένο Απρίλιο, ενώ εν συνεχεία έχασε και τα φιλικά της Ιαπωνίας τον Ιούνιου λόγω τραυματισμού. Συνολικά, πέρυσι μέτρησε 21 συμμετοχές στην Premier League.

Που να μην τραυματιζόταν…

Ο Νακαγιάμα δεν βρισκόταν στις αρχικές επιλογές του Μοριγιάσου στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο η μεταπήδησή του από την Τσβόλε στη Χάντερσφιλντ και γενικώς οι εμφανίσεις του, φαίνεται πως θα αλλάξουν γνώμη στον πολύπειρο τεχνικό.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο livestreaming, μεγάλη ποικιλία από pre&live αγώνες και cashout κάθε στιγμή του αγώνα.