Τέταρτο σερί ο Καβασίμα ή… αλλαγή φρουράς;

μουντιάλ κατάρ

Μουντιάλ Κατάρ: Ο 39χρονος πλέον Έιτζι Καβασίμα δηλώνει «παρών» για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα είναι όμως η πρώτη επιλογή;

Με το πέρασμα των ημερών, τόσο πιο κοντά θα φτάνουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Μοιραία η αγωνία μεγαλώνει, τόσο στο φίλαθλο κοινό, όσο και στους προπονητές, οι οποίοι κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσουν για τις τελικές επιλογές τους ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης. μουντιάλ κατάρ μουντιάλ κατάρ

Δίλλημα υπάρχει και στην Εθνική Ιαπωνίας, εκεί όπου ο Χατζίμε Μοριγιάσου διαθέτει πληθώρα επιλογών για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Σαφέστατα ξεχωρίζει το όνομα του Έιτζι Καβασίμα, ωστόσο ως επιλογές υπάρχουν τόσο ο πολύπειρος Γκόντα που αγωνίζεται στη Σιμίζου, όσο και ο Σμιντ που φοράει τη φανέλα της Σεντ Τρούιντεν.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους… άγνωστους στο ευρύ κοινό. Ο Κόζεϊ Τάνι της Σονάν Μπελμάρε, ο Κεϊσούκε Οσάκο της Χιροσίμα, καθώς και ο Σουζούκι της Ουράβα αποτελούν αξιόπιστες επιλογές για την Εθνική Ιαπωνίας, σε καμία περίπτωση όμως στο επίπεδο του πολύπειρου Καβασίμα.

Ο τελευταίος έχει αγωνιστεί ως βασικός στα τρία τελευταία Μουντιάλ. Την αρχή έκανε το 2010 στη Νότια Αφρική και σε τέσσερις αναμετρήσεις της Ιαπωνίας, κατάφερε να δεχτεί μονάχα δύο τέρματα. Εν συνεχεία, πήρε εκ νέου φανέλα βασικού στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, εκεί όπου η Ιαπωνία μέτρησε μία ισοπαλία και δύο ήττες, έχοντας έξι γκολ παθητικό.

Στο πιο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο όμως, σε εκείνο της Ρωσίας το 2018, ο Καβασίμα ήταν εξαιρετικός. Η Ιαπωνία έφτασε μία «ανάσα» από την οχτάδα του θεσμού, όμως δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του πανίσχυρου Βελγίου.

Ποιον θα επιλέξει τελικά ο Μοριγιάσου; Τον Καβασίμα των τριών Μουντιάλ και των 95 διεθνών συμμετοχών ή θα υπάρξει αλλαγή φρουράς;

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο livestreaming, μεγάλη ποικιλία από pre&live αγώνες και cashout κάθε στιγμή του αγώνα.