Μπεράρντ Μενσά: «Η Γκάνα θα περάσει τους ομίλους στο Μουντιάλ»

Γκάνα Μουντιάλ

Ο πρώην μέσος της Γκάνα, Μπερνάρντ Μενσά, δήλωσε βέβαιος ότι οι «Black Stars» θα περάσουν από του ομίλους του Μουντιάλ

Ο Μπερνάρντ Μενσά είναι ένας μέσος, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Σε πρόσφατες δηλώσεις του υποστήριξε πως είναι αισιόδοξος, σχετικά με την πρόκριση της Γκάνα από τον Όμιλο Η’ του Μουντιάλ στο Κατάρ. Η κληρωτίδα έφερε την Γκάνα μαζί με την Πορτογαλία, την Νότια Κορέα και την Ουρουγουάη. Παρά την σχετικά δύσκολη κλήρωση, ο Μενσά δήλωσε πως η Γκάνα έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που θα συναρπάσει τους φιλάθλους στο Κατάρ.

 «Η Γκάνα θα κάνει καλά πράγματα σε αυτό τον όμιλο του Μουντιάλ»

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Όπως κάθε Γκανέζος, είμαι ένα άτομο που υποστηρίζει την εθνική ομάδα ολόψυχα. Η Εθνική  ομάδα της Γκάνα έχει μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι θα κάνει καλά πράγματα σε αυτόν τον όμιλο του Μουντιάλ. Έχουμε μια ομάδα ποιοτικών παικτών. Ως Γκανέζος, θα στηρίξω ολόψυχα τους φίλους μου εκεί. Ελπίζω να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε σαν ομάδα το καλύτερο δυνατό»

Ο Μενσά ανακοίνωσε την πρόωρη απόσυρση του, από την Εθνική, τον Νοέμβριο του 2020, σε ηλικία 26 ετών, για να επικεντρωθεί στην καριέρα του στο σύλλογο. Ωστόσο, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!