Νότια Κορέα: Στέλνει στρατιωτική δύναμη στο Κατάρ ενόψει Μουντιάλ

μουντιάλ

Κορεάτες στρατιωτικοί θα φτάσουν στο Κατάρ για να εκπαιδεύσουν την τοπική αστυνομία.

Η Νότια Κορέα θα στείλει στρατιωτικούς στο Κατάρ για να εκπαιδεύσουν την τοπική αστυνομία στον τομέα της διαχείρισης μεγάλου αριθμού ατόμων, λίγους μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νότια Κορέα θα στείλει αρχικά πέντε αξιωματούχους με μεγάλη εμπειρία σε θέματα τρομοκρατίας.

Οι συγκεκριμένοι, θα εκπαιδεύσουν τους Άραβες αξιωματούχους σε θέματα διαχείρισης μεγάλου κοινού, φύλαξης χώρων αλλά και στην τεχνική της σύλληψης διαδηλωτών. Η εκπαίδευση θα διαρκέσει μέχρι και λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Κορεάτες που θα φτάσουν στο Κατάρ είναι βετεράνοι στρατιώτες με συμμετοχή σε επιχειρήσεις της χώρας στο εξωτερικό καθώς και εμπειρία στη φύλαξη πολύ σημαντικών προσώπων.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ο στρατός της Νότιας Κορέας έβγαλε ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει πως εκπρόσωποι του Κατάρ επισκέφθηκαν τη Νότια Κορέα για να διαπιστώσουν τις ικανότητες των συγκεκριμένων στελεχών. Μετά τις εγγυήσεις που πήραν, ζήτησαν από τη χώρα επίσημα να στείλει τους στρατιώτες για την εκπαίδευση. μουντιάλ