Ντεμπούταρε με τη Φράιμπουργκ ο Ντόαν

μουντιάλ νέα

Μουντιάλ νέα: Καθοριστικός στο ντεμπούτο του με τη Φράιμπουργκ ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός Ρίτσου Ντόαν, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ.

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Φράιμπουργκ πραγματοποίησε ο Ρίτσου Ντόαν, ο οποίος στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του με τη γερμανική ομάδα, κατάφερε να κλέψει την παράσταση, καθώς σφράγισε τη νίκη πρόκριση με 2-1 επί της Καϊζερσλάουτερν. μουντιάλ νέα

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός πήρε φανέλα βασικού στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, ξεκινώντας από το δεξί άκρο της επίθεσης. Η Φράιμπουργκ έμεινε πίσω στο σκορ στο 32′, σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στην επανάληψη και εντέλει ισοφάρισε στο 82′. Η αναμέτρηση πήγε στην παράταση, η Φράιμπουργκ συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και τη λύση έδωσε στο 111′ ο Ντόαν, πέντε μόλις λεπτά πριν περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού. μουντιάλ νέα

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας» δήλωσε ο Ιάπωνας, ο οποίος σημείωσε πως έκανε την καλύτερη επιλογή για την ομάδα του με την απόφαση να σουτάρει και να σκοράρει.

Ο Ντόαν πήρε μεταγραφή τον προηγούμενο μήνα για τη Φράιμπουργκ, αφήνοντας την Ολλανδία και την PSV Αϊντχόφεν. Επίσης, ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί παλαιότερα στη Γερμανία, καθώς τη σεζόν 2020 – 2021 φόρεσε τη φανέλα της Αρμίνια Μπίλεφελντ, ως δανεικός από την Αϊντχόφεν.

Ο Ντόαν αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Γκάμπα Οσάκα, από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι του 2018, όταν έκανε το ξεπέταγμά του στην Ευρώπη, όταν και πήρε μεταγραφή στην Χρόνινγκεν.

Αποδόσεις κατάκτησης από το Pamestoixima.gr