Δοκιμές από τον Μοριγιάσου σε διεθνές τουρνουά

Υπάρχει δράση στην ασιατική ζώνη για τις Εθνικές και την Ιαπωνία.

Βρισκόμαστε στα τέλη του Ιούλη, άλλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν ξεκινήσει τις επίσημες εμφανίσεις τους και άλλες προετοιμάζονται για την έναρξη της σεζόν, δίνοντας φιλικούς αγώνες για διεθνή τουρνουά. Δεν ισχύει το ίδιο για τους Ασιάτες, καθώς αναβλήθηκαν τα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας και της Κορέας, ώστε να αγωνιστούν οι Εθνικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες διεξάγεται ένα τουρνουά μεταξύ της Εθνικής Ιαπωνίας, της Εθνικής της Κορέας, της Κίνας, αλλά και του Χονγκ Κονγκ, με τις ομάδες να δίνουν από ένα παιχνίδι μεταξύ τους για τον όμιλο.

Η Ιαπωνία του κόουτς Μοριγιάσου βασίζεται αποκλειστικά σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς οι πιο έμπειροι, αλλά και ποιοτικοί, που αμφότεροι αγωνίζονται σε ευρωπαϊκούς συλλόγους, έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.

Το συγκεκριμένο γεγονός βοηθάει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιαπωνίας να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, αλλά και να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ, που σε διαφορετική περίπτωση δύσκολα θα λάμβαναν την κλήση για την Εθνική ομάδα.

Εχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του ο εξτρέμ Σόμα της Ναγκόγια, ο έτερος εξτρέμ Νισιμούρα της Γιοκοχάμα Μαρίνος, ο φορ Ματσίνο της Σονάν Μπελμάρε, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές με σημαντική συνεισφορά στη διοργάνωση.

Η Εθνική Ιαπωνίας επικράτησε με 6-0 του Χονγκ Κονγκ στην πρεμιέρα, ενώ για τη δεύτερη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την Κίνα. Τέλος, θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την Τετάρτη, όπου στη 13:20 θα αντιμετωπίσει τη Νότια Κορέα.